X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
A Nightmare on Elm Street (1984)

A Nightmare on Elm Street (1984) 1984 Online Subtitrat

Premiera: 14 noiembrie 1984
Gen:

Vezi Acum A Nightmare on Elm Street (1984) 1984 Online Subtitrat in romana calitate HD. A Nightmare on Elm Street (1984) este un film lansat in 1984 de horror super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Wes Craven
Director

Actori

John Saxon isLt. Thompson
John Saxon
Lt. Thompson
Ronee Blakley isMarge Thompson
Ronee Blakley
Marge Thompson
Heather Langenkamp isNancy Thompson
Heather Langenkamp
Nancy Thompson
Amanda Wyss isTina Gray
Amanda Wyss
Tina Gray
Jsu Garcia isRod Lane
Jsu Garcia
Rod Lane
Johnny Depp isGlen Lantz
Johnny Depp
Glen Lantz
Robert Englund isFreddy Krueger
Robert Englund
Freddy Krueger
Leslie Hoffman isHall Guard
Leslie Hoffman
Hall Guard
Joe Unger isSgt. Garcia
Joe Unger
Sgt. Garcia

Descriere A Nightmare on Elm Street (1984)

Nancy are un coșmar teribil legat de o figură înspăimântătoare care îi va pătrunde în viață. Figura este cea a lui Freddy Krugger și a făcut carieră cu ajutorul celebrelor degete lungi, sub formă de cuțite, de la mâna dreaptă.

Nancy descoperă curând că și prietenii ei au coșmaruri asemănătoare, cu același personaj. Când unii dintre cunoscuți încep să moară, Nancy crede că singura cale de supraviețuire este să stea trează. Secretul identității ucigașului de copii de pe strada Ulmilor devine prioritatea lui Nancy.

În anii 80, un psihopat numit Freddy Krueger a omorât câțiva copii cu ajutorul unei mănuși prevăzute cu lame ascuțite pe post de degete. Arestat și eliberat din lipsă de probe, el devine victima răzbunării părințiilor copiilor uciși și moare ars, în beciul unde lucra. La ani după moartea sa, adolescenții Nancy, Tina, Rod și Glen, ai căror părinți au fost responsabili de moartea lui Krueger, trec prin coșmaruri terifiante în care apare un om ars, îmbrăcat ciudat, purtând o mănușă cu lame ascuțite. Fantoma lui Freddy Krueger îi vânează unul câte unul, iar Nancy își dă seama că trebuie să rămână treji și își avertizează și prietenii. Nancy știe că trebuie să găsească o cale de a-l opri pe Krueger sau nu va mai dormi niciodată.

Titlu original A Nightmare on Elm Street
Nota IMDb 7.5 din 167,527 voturi

Lasa un comentariu