X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Nick of Time

Nick of Time 1995 Online Subtitrat

Premiera: 22 noiembrie 1995

Vezi Acum Nick of Time 1995 Online Subtitrat in romana calitate HD. Nick of Time este un film lansat in 1995 de actiune, crima, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

John Badham
Director

Actori

Johnny Depp isGene Watson
Johnny Depp
Gene Watson
Courtney Chase isLynn Watson
Courtney Chase
Lynn Watson
Roma Maffia isMs. Jones
Roma Maffia
Ms. Jones
Peter Strauss isBrendan Grant
Peter Strauss
Brendan Grant
Gloria Reuben isKrista Brooks
Gloria Reuben
Krista Brooks
Marsha Mason isGov. Eleanor Grant
Marsha Mason
Gov. Eleanor Grant
Miguel Nájera isFranco (Governor'
Miguel Nájera
Franco (Governor'
Bill Smitrovich isOfficer Trust
Bill Smitrovich
Officer Trust

Descriere Nick of Time

Crimă contra-cronometru – 90 de minute. 6 gloante. Nici o alegere.

Ceasul ticãie pentru Johnny Depp în NICK OF TIME, un thriller contra-cronometru cu întorsãturi neasteptate de situatie în regia lui John Badham (Drop Zone, Saturday Night Fever). Este într-adevãr o cursã filmatã în “timp real” astfel încât evenimentele ruleazã pe ecran minut cu minut asa cum se întâmplã în viatã.

Gene Watson (Depp), contabil de meserie, ajunge în Gara Centralã din L. A. împreunã cu fiica sa de 6 ani pentru a se trezi în cel mai groaznic cosmar al sãu. Doi strãini misteriosi (Christopher Walken, Roma Maffia) îl despart de Watson de fiica lui si-l obligã sã semneze pactul cu Diavolul: ori o omoarã pe reprezentanta oficialã a guvernului înainte ca aceasta sã plece de la întrunirea gãzduitã în apropiere de garã, ori nu-si va mai revedea multiubita fiicã.
Numãrãtoarea inversã începe acum.

Un thriller cu intorsaturi neasteptate de situatie, o cursa filmata in asa fel incat evenimentele ruleaza pe ecran minut cu minut, la fel ca in viata. Gene Watson este contabil. Intr-o zi el ajunge in gara din Los Angeles, impreuna cu fiica sa, si se trezeste in cel mai groaznic cosmar al sau – doi straini rapesc fiica lui si il pun sa aleaga: pentru a-si revedea copila, el trebuie s-o omoare pe reprezentanta guvernului, aflata la o intrunire in apropierea garii.

Titlu original Nick of Time
Nota IMDb 6.3 din 35,760 voturi

Lasa un comentariu