X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Nick and Norah’s Infinite Playlist

Nick and Norah’s Infinite Playlist 2008 Online Subtitrat

Premiera: 3 octombrie 2008

Vezi Acum Nick and Norah’s Infinite Playlist 2008 Online Subtitrat in romana calitate HD. Nick and Norah’s Infinite Playlist este un film lansat in 2008 de comedie, muzical, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Nick and Norah’s Infinite Playlist

Playlist pentru Nick și Norah – Bazat pe o nuvela de Rachel Cohn si David Levithan, lungmetrajul de fata prezinta povestea de dragoste a doi tineri ce se intalnesc la un concert punk.

Doi tineri care doresc să uite de singurătate petrec o noapte într-un club fără să aibă curaj să se gândească la faptul că această întâlnire ar putea fi prima, iar nu singura lor noapte împreună. „Nick and Norah’s Infinite Playlist” este o comedie despre doi tineri singuri. Eroii principali ai acestei povești din New York sunt Nick (Michael Cera) și Norah (Kat Dennings). El încearcă să depășească impasul în care ajunsese după ce fusese părăsit de o femeie, ea vrea să uite de singurătate atrăgându-l pe Nick într-o escapadă amoroasă. Interesant este că, exceptând faptului că le place muzica, cei doi nu par a avea nimic în comun. Totuși, situația este pe cale să se schimbe, deoarece o noapte în doi într-un club poate deveni prima întâlnire a unei povești romantice.

Titlu original Nick and Norah's Infinite Playlist
Nota IMDb 6.7 din voturi

Lasa un comentariu