X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Next

Next 2007 Online Subtitrat

Premiera: 24 aprilie 2007

Vezi Acum Next 2007 Online Subtitrat in romana calitate HD. Next este un film lansat in 2007 de actiune, sf, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Lee Tamahori
Director

Actori

Nicolas Cage isCris Johnson / Frank Cadillac
Nicolas Cage
Cris Johnson / Frank Cadillac
Julianne Moore isSpecial Agent Callie Ferris
Julianne Moore
Special Agent Callie Ferris
Jessica Biel isElizabeth "
Jessica Biel
Elizabeth "
Tory Kittles isCavanaugh
Tory Kittles
Cavanaugh
Enzo Cilenti isMr. Jones
Enzo Cilenti
Mr. Jones
José Zúñiga isSecurity Chief Roybal
José Zúñiga
Security Chief Roybal

Descriere Next

Capcana viitorului – Nicolas Cage este Chris Johnson, un magician din Las Vegas, care inca din copilarie a fost nevoit sa faca din talentul sau unic un secret teribil. Un adevarat vizionar, Chris poate prevedea viitorul si schimba evolutia fireasca a lucrurilor.

Satul de toate examenele medicale si psihologice care i s-au facut de mic copil, prefera sa se ascunda sub un alt nume performand mici trucuri si multumindu-se cu castiguri modice de pe urma calitatilor sale.

Totul se schimba atunci cand FBI-ul ii cere sa-si foloseasca „puterile” pentru a opri detonarea unui dispozitiv nuclear de catre un grup terorist. Cu agentul FBI, Callie Ferris (Julianne Moore) pe urmele sale si cu o iubita de protejat, frumoasa Liz (Jessica Biel), misiunea lui Chris devine din ce in ce mai complicata.

Atunci cand crezi ca stii ce-ti rezerva viitorul, e timpul ca filmul NEXT sa te pregateasca pentru ce urmeaza sa ti se intample.

Titlu originalNext
Nota IMDb6.2 din 133,287 voturi

Download Next

Lasa un comentariu