HDPlaymy-friend-dahmer
loading...
My Friend Dahmer

My Friend Dahmer 2017 Online Subtitrat

Premiera: 3 noiembrie 2017Durata: 107 min.

Vezi Acum My Friend Dahmer 2017 Online Subtitrat in romana calitate HD. My Friend Dahmer este un film lansat in 2017 de biografic, drama, horror super!
Vezi acum online gratuit!

Filmul inca NU are subtitrare in romana.

Video trailer

Director

Marc Meyers
Director

Actori

Ross Lynch isJeffrey Dahmer
Jeffrey Dahmer
Anne Heche isJoyce Dahmer
Joyce Dahmer
Dallas Roberts isLionel Dahmer
Lionel Dahmer
Vincent Kartheiser isDr. Matthews
Dr. Matthews
Miles Robbins isLloyd Figg
Lloyd Figg
Liam Koeth isDave Dahmer
Dave Dahmer

Descriere My Friend Dahmer

Bazat pe apreciatul roman grafic al lui Derf Backderf, filmul se bazează pe experiențele din viața reală ale lui Derf Backderf, un prieten și coleg de clasă al lui Jeffrey Dahmer, unul dintre cei mai cunoscuți criminali în serie din toate timpurile.

Acțiunea este situată într-o lume ciudată a anilor 1970, unde viitorul criminal în serie este un adolescent cu probleme, care coboară încet în întuneric, în timp ce se luptă cu o viață de familie dificilă.

Înainte ca Jeffrey Dahmer să devină unul dintre cei mai periculoși criminali din istorie, el a fost un băiat timid, singuratic, care nu se integra foarte bine. În timpul liceului, Jeff devine alcoolic, iar curând demonii lui interiori încep să se manifeste și problemele sale psihice se dezvoltă și devin evidente.

Efectuând experimente îngrozitoare într-un laborator improvizat, Jeff a fost invizibil pentru majoritatea. Asta până când comportamentul său din ce în ce mai bizar a atras în mod neașteptat atenția. Filmul surprinde un instantaneu nuanțat al bolilor mintale, dorința inerentă de interacțiune umană și pericolele prieteniei duplicitare, urmărind modul în care Dahmer ajunge să fie un ucigaș și, de asemenea, să se dedice canibalismului și necrofiliei.

Titlu original

My Friend Dahmer

Nota IMDb6.3 din 8,348 voturi

Lasa un comentariu