X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Munich

Munich 2005 Online Subtitrat

Premiera: 23 decembrie 2005

Vezi Acum Munich 2005 Online Subtitrat in romana calitate HD. Munich este un film lansat in 2005 de actiune, drama, istoric, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Munich

In septembrie 1972 un act terorist fara precedent se petrece in direct, in fata a 900 milioane de telespectatori din intreaga lume, si astfel se lanseaza o lume noua de violente.

Era cea de-a doua saptamana a Jocurilor Olimpice de Vara, in Munchen, Germania de Vest, jocurile ce fusesera denumite “Olimpiada Pacii si Veseliei”. Jocurile avusesera un start in forta cu innotatorul Mark Spitz si gimnasta Olga Korbut care incantau publicul. Deodata, fara nici un avertisment, un grup extremist palestinian cunoscut sub numele de Septembrie Negru a invadat Satul Olimpic, omorand doi membri ai echipei olimpice israeliene si au capturat noua atleti luandu-i ostateci. Tensiunea creata si tragicul masacrul a fost imediat transmis pe toate posturile de televiziune in intrega lume, transmisiune ce s-a incheiat 21 de ore mai tirziu cand crainicul Jim McKay a rostit grav, ‘S-au dus toti’. Secretul acestei terori vazute in intreaga lume, cercetata mai apoi, a ramas total necunoscut.

Titlu originalMunich
Nota IMDb7.6 din 193,322 voturi

Download Munich

Lasa un comentariu