X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Mr. Vampire

Mr. Vampire 1985 Online Subtitrat

Premiera: 7 noiembrie 1985

Vezi Acum Mr. Vampire 1985 Online Subtitrat in romana calitate HD. Mr. Vampire este un film lansat in 1985 de actiune, comedie, fantastic, horror super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Ricky Lau
Director

Actori

Lam Ching-Ying isMaster Gau
Lam Ching-Ying
Master Gau
Ricky Hui isMan Choi
Ricky Hui
Man Choi
Moon Lee isTing-Ting
Moon Lee
Ting-Ting
Huang Ha isMr. Yam
Huang Ha
Mr. Yam
Yuen Wah isThe Vampire
Yuen Wah
The Vampire
Anthony Chan isTaoist priest
Anthony Chan
Taoist priest
Ka Lee isTimekeeper
Ka Lee
Timekeeper

Descriere Mr. Vampire

Geung si sin sang – Dl Kau este un preot taoist care practică magia care menține controlul asupra spiritelor și vampirilor reprimați . Împreună cu asistenții săi inapți, Man Choi si Chau-Sang, el locuiește într-o casă mare, protejată de lumea spirituală, cu talismane și amulete .

Într-o zi, el acceptă o misiune de la un om de afaceri bogat, Yam, pentru a-l deshuma pe tatăl lui decedat și reînhuma cu speranța că acest lucru va aduce mai multă prosperitate pentru familia Yam. Din păcate, la deschiderea sicriului, Kau observă corpul încă intact, chiar dacă au trecut ani de când a murit. Dându-și seama că acesta este un vampir, Kau ordonă să fie mutat în casa lui pentru a-l studia și să-i fie incantate vrăji care-l vor împiedica de la trezire. Kau deduce că tatăl lui Yam a murit supărat, și ultima suflare s-a blocat în corpul lui ani de zile, făcându-l să-l țină “în viață”…

Titlu original殭屍先生
Nota IMDb7.6 din 2,925 voturi

Lasa un comentariu