X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Morning Glory

Morning Glory 2010 Online Subtitrat

Premiera: 10 noiembrie 2010

Vezi Acum Morning Glory 2010 Online Subtitrat in romana calitate HD. Morning Glory este un film lansat in 2010 de comedie, drama, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Rachel McAdams isBecky Fuller
Rachel McAdams
Becky Fuller
Harrison Ford isMike Pomeroy
Harrison Ford
Mike Pomeroy
Patrick Wilson isAdam Bennett
Patrick Wilson
Adam Bennett
Jeff Goldblum isJerry Barnes
Jeff Goldblum
Jerry Barnes
Diane Keaton isColleen Peck
Diane Keaton
Colleen Peck
50 Cent isHimself
50 Cent
Himself
Arden Myrin isDay Break Producer #3
Arden Myrin
Day Break Producer #3
Noah Bean isFirst Date
Noah Bean
First Date

Descriere Morning Glory

Roger Mitchell, regizorul comediilor („Notting Hill,” „Venus”), producătorul J.J. Abrams („Felicity,” „Alias,” „Lost,” „Star Trek”), și scenarista Aline Brosh McKenna („The Devil Wears Prada,” „27 Dresses”) ne aduc o nouă comedie romantică, “Matinal cu scandal” (Morning Glory), care se petrece în lumea emisiunilor matinale de televizune. Protagoniștii sunt Rachel McAdams, Harrison Ford și Diane Keaton, alături de Patrick Wilson și Jeff Goldblum.

Când Becky Fuller (McAdams), producătoare de televiziune pasionată de meseria ei, este concediată de la programul de știri locale, cariera ei arată la fel de dezolantă precum îi este și viața amoroasă. După acest eșec ajunge să lucreze pentru emisiunea “Daybreak”, un show matinal local aflat pe ultimul loc ca audiență. Ambițioasă din fire, Becky își pune în minte să revigoreze emisiunea, așa că găsește soluția pe care ea o crede ideală: să-l aducă pe legendarul prezentator Mike Pomeroy (Harrison Ford).

Din nefericire, înfumuratul Pomeroy refuză cu încăpățânare să prezinte știri pe care le consideră sub nivelul lui – bârfe despre vedete, vremea, modă, și altele asemenea… Ca și cum asta nu era de ajuns, nu vrea deloc să lucreze cu colega lui de studio, Colleen Peck (Diane Keaton), o fostă regină a frumuseții și prezentatoare-vedetă de emisiuni matinale, care acum e mai mult decât fericită că i s-au “alocat” calupurile de știri.

Titlu originalMorning Glory
Nota IMDb6.5 din 65,818 voturi

Lasa un comentariu