X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Mob Town

Mob Town 2019 Online Subtitrat

Premiera: 13 decembrie 2019
Gen: ,

Vezi Acum Mob Town 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. Mob Town este un film lansat in 2019 de crima, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

David Arquette isSgt. Ed Croswell
David Arquette
Sgt. Ed Croswell
Jennifer Esposito isNatalie Passatino
Jennifer Esposito
Natalie Passatino
P. J. Byrne isVincent Vasisko
P. J. Byrne
Vincent Vasisko

Descriere Mob Town

Based on the true story of the notorious 1957 ‘mob summit’ in upstate New York. Spearheaded by Vito Genovese, more than 50 leaders of the organized crime syndicates from around the country converged on the sleepy town to discuss upcoming expansion plans. Their plans are foiled when local police trooper Ed Croswell discovers their activities and, consequently, exposes the mob to the American public. Croswell’s actions shed light on the massive web of corruption and changed the face of law enforcement forever.

Titlu original Mob Town
Nota IMDb 4.3 din 177 voturi

Download Mob Town

(1) comentariu

  • S Sorin 21 ianuarie 2020

    Despre recunoasterea oficiala de catre departamentul de stat ca mafia (crima organizata) exista. Totul porneste de la intalnirea a o suta de persoane la o vila dintr-un orasel obscur din NY. Aranjamentele preliminare (rezervarea tuturor camerelor dintr-un hotel, cumpararea unei cantitati enorme de carne si peste, etc) trezesc suspiciunile unui sergent de la politia locala care incepe sa observe de aproape organizarea evenimentului. La inceput fara accept, mai apoi cu acceptul sefului de sectie. Operatiune se incheie cu arestarea a 62 din cei 100 de participanti (si eliberarea lor imediata din lipsa de capete de acuzare), dar ce este mai importat, recunoasterea pentru prima oara in SUA ca exista crima organizata la nivel federal. Filmul este prost realizat, cu actori aproape necunoscuti si parca pune mai mut accentul pe numarul de fleici pe care il gatesc gospodinele pentru cei 100 de participanti.

Lasa un comentariu