X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Million Dollar Baby

Million Dollar Baby 2004 Online Subtitrat

Premiera: 15 decembrie 2004
Gen:

Vezi Acum Million Dollar Baby 2004 Online Subtitrat in romana calitate HD. Million Dollar Baby este un film lansat in 2004 de drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Clint Eastwood isFrankie Dunn
Clint Eastwood
Frankie Dunn
Hilary Swank isMaggie Fitzgerald
Hilary Swank
Maggie Fitzgerald
Morgan Freeman isEddie Scrap-Iron Dupris
Morgan Freeman
Eddie Scrap-Iron Dupris
Jay Baruchel isDanger Barch
Jay Baruchel
Danger Barch
Mike Colter isBig Willie Little
Mike Colter
Big Willie Little
Lucia Rijker isBillie 'The Blue Bear'
Lucia Rijker
Billie 'The Blue Bear'
Brí­an F. O'Byrne isFather Horvak
Brí­an F. O'Byrne
Father Horvak
Anthony Mackie isShawrelle Berry
Anthony Mackie
Shawrelle Berry
Margo Martindale isEarline Fitzgerald
Margo Martindale
Earline Fitzgerald
Riki Lindhome isMardell Fitzgerald
Riki Lindhome
Mardell Fitzgerald

Descriere Million Dollar Baby

O fată de milioane – “Daca este ceva magic in luptele care depasesc puterea de a indura, atunci este magia pe care o simti cand risti totul pentru un vis pe care nimeni in afara de tine nu-l vede.”
Frank Dunn (CLINT EASTWOOD) a antrenat si a fost manager pentru cativa luptatori uluitori, de-a lungul unei vieti petrecute in ring. Cea mai importanta lectie pe care le-a predat-o este cea care ii guverneaza viata: mai presus de orice, intotdeauna apara-te pe tine. Dupa o instrainare dureroasa de fiica lui, Frankie nu a mai reusit sa se apropie de nimeni pentru mult timp. Singurul sau prieten este Scrap (MORGAN FREEMAN), un fost boxer care are grija de sala de sport a lui Frankie si care stie ca dincolo de infatisarea morocanoasa a acestuia, este un om care de 23 de ani incoace participa la slujba religioasa zilnic, cautand iertarea ce, cumva, il ocoleste.

Maggie Fitzgerald are 31 de ani, este chelnerita si isi propune sa faca ceva cu viata ei. Ii place boxul si incearca sa-l convinga pe antrenorul Frankie Dunn sa o invete sa boxeze. Initial acesta o refuza, insa ea nu se da batuta dorind sa-i arate ca este demna sa-i fie discipol. Cu ajutorul partenerului acestuia, Eddie Dupris, reusesc sa-l convinga pe Frankie, astfel ca Maggie va fi antrenata de unul dintre cei mai buni antrenori ai momentului. De-a lungul filmului Frankie se ataseaza din ce in ce mai tare de eleva sa, deoarece nu are o relatie prea grozava cu propria lui fiica. Practic Maggie este adoptata de antrenorul ei si impreuna incearca sa urce cat mai sus pe podium.

Titlu originalMillion Dollar Baby
Nota IMDb8.1 din voturi

Lasa un comentariu