X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Message in a Bottle

Message in a Bottle 1999 Online Subtitrat

Premiera: 22 februarie 1999

Vezi Acum Message in a Bottle 1999 Online Subtitrat in romana calitate HD. Message in a Bottle este un film lansat in 1999 de drama, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Luis Mandoki
Director

Actori

Kevin Costner isGarrett Blake
Kevin Costner
Garrett Blake
Robin Wright isTheresa Osborne
Robin Wright
Theresa Osborne
Paul Newman isDodge Blake
Paul Newman
Dodge Blake
John Savage isJohnny Land
John Savage
Johnny Land
Robbie Coltrane isCharlie Toschi
Robbie Coltrane
Charlie Toschi
Jesse James isJason Osborne
Jesse James
Jason Osborne
Bethel Leslie isMarta Land
Bethel Leslie
Marta Land
Tom Aldredge isHank Land
Tom Aldredge
Hank Land

Descriere Message in a Bottle

Mesaj de departe – După un divorț deloc ușor, Theresa Osborne (Wright Penn) își face de lucru încercând să-și crească cât mai bine fiul și lucrând ca documentarist la ziarul Chicago Tribune. Își construiește imaginea unei femei pe care sa te poți baza, hotărâtă, calmă, încercând să ascundă dezamăgirea pe care i-a produs-o relația nereușită cu soțul ei, și se hotărăște să nu se mai lase niciodată rănită.

Într-o scurtă perioadă de singurătate, când fiul ei era plecat în vacanță la tatăl său, Theresa descoperă, în timpul unei plimbări pe plajă, o sticlă în care se afla o frumoasă scrisoare de dragoste, semnanta “G”. Emoționată, Theresa se hotărăște să îl caute pe autor. Îl descoperă departe, în Carolina de Nord, în persoana unui constructor de iahturi, Garret Blake (Kevin Costner). De la moartea soției sale, Garret a dus o viață solitară, singura persoană pe care a acceptat-o în preajma sa fiind tatăl său, Dodge (Paul Newman).

Întâlnirea celor doi suferinzi din iubire le va aduce alinare, căci Theresa îl va învăța pe Garret să trăiască din nou, iar el o va învăța să aibă iar încredere. Şi împreună vor redescoperi dragostea.

Titlu originalMessage in a Bottle
Nota IMDb6.1 din voturi

Lasa un comentariu