X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Manikarnika: The Queen of Jhansi

Manikarnika: The Queen of Jhansi 2019 Online Subtitrat

Premiera: 25 ianuarie 2019

Vezi Acum Manikarnika: The Queen of Jhansi 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. Manikarnika: The Queen of Jhansi este un film lansat in 2019 de actiune, biografic, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Kangana Ranaut isManikarnika / Rani Lakshmibai
Kangana Ranaut
Manikarnika / Rani Lakshmibai
Danny Denzongpa isGhulam Ghous Khan
Danny Denzongpa
Ghulam Ghous Khan
Suresh Oberoi isPeshwa Of Bithoor
Suresh Oberoi
Peshwa Of Bithoor
Atul Kulkarni isTatya Tope
Atul Kulkarni
Tatya Tope
Jisshu Sengupta isGangadhar Rao
Jisshu Sengupta
Gangadhar Rao
Zeeshan Ayub isSadashiv Rao
Zeeshan Ayub
Sadashiv Rao
Ankita Lokhande isJhalkaribai
Ankita Lokhande
Jhalkaribai

Descriere Manikarnika: The Queen of Jhansi

Povestea lui Rani Lakshmibai, unul dintre conducatorii Rebeliunii indiene din 1857 și rezistența ei față de guvernarea britanică.

Manikarnika este originara din tinutul Varanasi si se casatoreste cu regele Maratha care conduce statul princiar al lui Jhansi, Gangadhar Rao, iar numele ei este schimbat oficial în „Lakshmi Bai”. Recentul rege și regina petrec timpul împreună și dezvoltă o legătură puternică. Regina Lakshmi Bai învață și respinge îndatoririle femeii tradiționale și are un interes deosebit să învețe în schimb despre atmosfera politică a lui Jhansi și despre statul țării. Ea este înfricoșată când descoperă că soțul ei, regele lui Jhansi, trebuie să-și plece capul unui ofițer britanic, Gordon. Ea refuză puternic actul, înfuriindu-l pe Gordon. Câteva luni mai târziu, când moare regele Gangadhar Rao, compania East India se așteaptă să aplice Doctrina Lapse și să anexeze regatul lui Jhansi, deoarece nu are un moștenitor de sex masculin. Lakshmi Bai nu se răzvrătește și refuză să accepte practicile de văduvie din acele vremuri. În schimb, ea își asumă responsabilitatea tronului pentru a-și îndeplini promisiunea către soțul ei.

Titlu originaliमणिकर्णिका
Nota IMDb6.7 din 6078 voturi

Lasa un comentariu