X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Mamma Mia! Here We Go Again

Mamma Mia! Here We Go Again 2018 Online Subtitrat

Premiera: 18 iulie 2018

Vezi Acum Mamma Mia! Here We Go Again 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. Mamma Mia! Here We Go Again este un film lansat in 2018 de comedie, muzical, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Ol Parker
Director

Actori

Amanda Seyfried isSophie Sheridan
Amanda Seyfried
Sophie Sheridan
Lily James isYoung Donna Sheridan
Lily James
Young Donna Sheridan
Christine Baranski isTanya Chesham-Leigh
Christine Baranski
Tanya Chesham-Leigh
Julie Walters isRosie Mulligan
Julie Walters
Rosie Mulligan
Pierce Brosnan isSam Carmichael
Pierce Brosnan
Sam Carmichael
Colin Firth isHarry Bright
Colin Firth
Harry Bright
Stellan Skarsgård isBill Anderson
Stellan Skarsgård
Bill Anderson
Andy García isFernando Cienfuegos
Andy García
Fernando Cienfuegos
Cher isRuby Sheridan
Cher
Ruby Sheridan

Descriere Mamma Mia! Here We Go Again

Mamma Mia! O luăm de la capăt – La zece ani după ce Mamma Mia! Filmul a cumulat încasări de peste 600 de milioane de dolari pe tot globul, sunteți invitați să vă întoarceți în Kalokairi, magica insulă a Greciei, pentru un nou muzical original bazat pe cântecele formației ABBA. Distribuția originală a primul film se întoarce, de asemenea, și lor li se alătură nume noi precum Lily James (Cinderella, Baby Driver).

Mamma Mia! O luăm de la capăt e produs de Judy Craymer și Gary Goetzman, care au produs și primul film. Craymer este, de asemenea, creatoarea și producătoarea muzicalului-blockbuster internațional.

Ol Parker, scenaristul emoționantului The Best Exotic Marigold Hotel, este scenaristul și regizorul acestei continuări, după o poveste scrisă de Catherine Johnson, Richard Curtis și el însuși. Benny Andersson și Björn Ulvaeus se întorc, de asemenea, pentru a compune cântecele și versurile, dar și ca producători executivi. Alături le stau, tot în calitate de producători executivi, Tom Hanks, Rita Wilson, Phyllida Lloyd, Richard Curtis și Nicky Kentish Barnes.

În noua comedie muzicală îi vom revedea pe Meryl Streep (Donna), Julie Walters (Rosie), Christine Baranski (Tanya), Amanda Seyfried (Sophie ), Dominic Cooper (Sky), precum și pe Pierce Brosnan (Sam), Stellan Skarsgård (Bill) Colin Firth (Harry), cei trei posibili tați ai lui Sophie.

Pe măsură ce filmul merge înainte și înapoi în timp pentru a arăta cum relații formate în trecut rezonează în prezent, Lily James va fi Donna din tinerețe. Tinerele Rosie și Tanya sunt Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) și Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful). Tânărul Sam este interpretat de Jeremy Irvine (War Horse), în timp ce tânărul Bill este Josh Dylan (Allied), iar tânărul Harry este Hugh Skinner (Kill Your Friends).

Titlu originalMamma Mia! Here We Go Again
Nota IMDb7.2 din 32,777 voturi

(1) comentariu

Lasa un comentariu