X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Machuca

Machuca 2004 Online Subtitrat

Premiera: 24 februarie 2004
Gen:

Vezi Acum Machuca 2004 Online Subtitrat in romana calitate HD. Machuca este un film lansat in 2004 de drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Andrés Wood
Director

Actori

Descriere Machuca

Doi baieti care provin din clase sociale diferite ajung sa se imprieteneasca in anii ’70, o perioada destul de tulbure pentru tara lor, Chile.

Suntem in anul 1973, in Santiago de Chile, cand se intampla sa fie ales in mod democrat primul sef de stat intr-o tara din America Latina. Este vorba despre presedintele socialist Salvador Allende. Directorul Scolii Sfantul Patrick, parintele McEnroe (Ernesto Malbran) demareaza un proces de integrarea a elevilor care apatin diferitelor clase sociale. Astfel, Gonzalo Infante (Matias Quer), baiat care descinde dintr-o familie burgheza, si Pedro Machuca (Ariel Mateluna), tanar care face parte din tabara opusa din punct de vedere social, doi pusti de 11 ani, devin inseparabili, ajungand sa fie cei mai buni prieteni. Insa, conflictele care au loc in plina strada aduc tara intr-o situatie de criza care culmineaza cu reprimari sangeroase si il aduce la putere, la 11 septembrie 1973 a generalului Augusto Pinochet care instituie dictatura militara in Chile. Aceasta festa a istoriei le va schimba inevitabil si irevocabil si vietile protagonistilor filmului.

Pelicula a fost vedeta multora dintre Festivalurile de Film, bucurandu-se de apreciere din partea criticilor. Printre acestea, Goya, Philadelphia, Vancouver, Flanders si multe altele.

Titlu originalMachuca
Nota IMDb7.8 din voturi

Download Machuca

Lasa un comentariu