X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Lymelife

Lymelife 2008 Online Subtitrat

Premiera: 8 septembrie 2008

Vezi Acum Lymelife 2008 Online Subtitrat in romana calitate HD. Lymelife este un film lansat in 2008 de comedie, drama, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Alec Baldwin isMickey Bartlett
Alec Baldwin
Mickey Bartlett
Emma Roberts isAdriana Bragg
Emma Roberts
Adriana Bragg
Kieran Culkin isJimmy Bartlett
Kieran Culkin
Jimmy Bartlett
Cynthia Nixon isMelissa Bragg
Cynthia Nixon
Melissa Bragg
Rory Culkin isScott Bartlett
Rory Culkin
Scott Bartlett
Jill Hennessy isBrenda Bartlett
Jill Hennessy
Brenda Bartlett
Timothy Hutton isCharlie Bragg
Timothy Hutton
Charlie Bragg

Descriere Lymelife

Plasat la finalul anilor ’70 și captat prin ochii inocenți ai unui adolescent de 15 ani pe nume Scott, Lymelife este o abordare unică a pericolelor Visului American. Amuzant, trist, violent și chiar tragic, filmul ne deschide ochii asupra vieții de familie, dragostei șiseparării într-un climat înțesat de drastice schimbări economice și emoționale.

In anul 1979, suburbiile din Long Island sunt lovite de cumplita maladie Lyme, care este insotita de paranoia si dementa. Charlie Bragg, vecinul familiei Bartlett, contracteaza boala si nu mai este capabil sa munceasca, motiv pentru care sotia lui Melissa este nevoita sa se angajeze la firma imobiliara a lui Mickey Bartlett pentru a intretine familia. Convinsa initial ca dependentul de munca Mickey Bartlett i-a intins dezinteresat o mana de ajutor in aceste momente dificile din punct de vedere financiar, Melissa constata ca gestul acestuia a fost determinat mai degraba de pofte carnale si sfarseste prin a se implica intr-o relatia amoroasa clandestina cu el.

Brenda, sotia neglijata a lui Mickey Bartlett, tanjeste dupa confortul vechii locuinte din Queens si se roaga obsesiv la Dumnezeu ca fiul ei Scott sa nu fie afectat de maladia Lyme, in vreme ce blajinul si sensibilul Scott in varsta de 15 ani este indragostit de Adrianna Bragg, fiica Melissei si a lui Charlie, bucurandu-se ca fata a inceput sa raspunda sentimentelor lui. Conflictul atinge cote maxime in preajma Zilei Recunostintei, atunci cand fratele mai mare al lui Scott pe nume Jimmy vine acasa intr-o permisie acordata de armata si il acuza fatis pe tatal sau de infidelitate.

Titlu originalLymelife
Nota IMDb7 din 13,228 voturi

Lasa un comentariu