X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Love Is All You Need

Love Is All You Need 2012 Online Subtitrat

Premiera: 4 septembrie 2012

Vezi Acum Love Is All You Need 2012 Online Subtitrat in romana calitate HD. Love Is All You Need este un film lansat in 2012 de comedie, drama, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Love Is All You Need

Den skaldede frisí¸r – Te iubesc oricum – Philip (Brosnan), un englez care trăiește în Danemarca, este un văduv singuratic și tată al unui fiu care tocmai urmează să facă nuntă în Italia. Ida e o coafeză din Danemarca care se recuperează după un tratament de chimioterapie și care tocmai a fost părăsită de soț pentru o femeie mai tânără, Tilda. Destinele acestor două suflete rănite sunt pe cale să se interesecteze atunci când cei doi se îmbarcă într-o călătorie spre Italia, acolo unde urmează să aibă loc nunta lui Patrick, fiul lui Philip, cu Astrid, fiica Idei.

TE IUBESC ORICUM este un cocktail de iubire, pierdere, absurditate a vieții, umor și personaje delicate, preparat cu căldură umană și afecțiune de Susanne Bier, care va lăsa rece doar o inimă de piatră, o comedie romantică despre durerea și plăcerea de a lăsa trecutul în urmă pentru a merge mai departe cu viața ta.

Titlu original Den Skaldede Frisí¸r
Nota IMDb 6.6 din 11,182 voturi

Lasa un comentariu