X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Lord of the Flies

Lord of the Flies 1990 Online Subtitrat

Premiera: 16 martie 1990

Vezi Acum Lord of the Flies 1990 Online Subtitrat in romana calitate HD. Lord of the Flies este un film lansat in 1990 de aventura, drama, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Lord of the Flies

Împăratul muștelor -Un grup de scolari britanici raman, in urma unui accident, prizonieri pe o insula pustie. Avionul in care se aflau se prabuseste in mare, copiii inoata pana la mal si se trezesc singuri pe o insula uitata de lume. Copiii supravietuiesc, ba mai mult decat atat incep sa formeze o comunitate cu propriile reguli.
Dupa putin timp, grupul se imparte in doua tabere: una condusa de Ralph (Balthazar Getty) ai carei adepti se straduie sa se comporte civilizat si sa gaseasca o modalitate de a parasi insula. Ceilalti, condusi de Jack (Chris Furrh) devin salbatici ca si insula pe care au nimerit: isi vopsesc fetele, vaneaza si exploateaza imprejurimile intr-o continua lupta pentru supravietuire.
Cand isi dau seama ca au din ce in ce mai putine sanse sa paraseasca vreodata insula, cele doua tabere incep un razboi sangeros, cu o finalitate tragica.

Titlu originalLord of the Flies
Nota IMDb6.4 din voturi

Download Lord of the Flies

Lasa un comentariu