X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Long Shot

Long Shot 2019 Online Subtitrat

Premiera: 2 mai 2019

Vezi Acum Long Shot 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. Long Shot este un film lansat in 2019 de comedie, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Seth Rogen isFred Flarsky
Seth Rogen
Fred Flarsky
Charlize Theron isCharlotte Field
Charlize Theron
Charlotte Field
June Diane Raphael isMaggie Millikin
June Diane Raphael
Maggie Millikin
Bob Odenkirk isPresident Chambers
Bob Odenkirk
President Chambers
Andy Serkis isParker Wembley
Andy Serkis
Parker Wembley
Alexander Skarsgård isPrime Minister James Steward
Alexander Skarsgård
Prime Minister James Steward

Descriere Long Shot

N-ai șanse, frate! – Fred Flarsky (Seth Rogen) este un jurnalist talentat şi nonconformist cu multe belele în trecutul său. Charlotte Field (Charlize Theron) este una dintre cele mai influente femei din lume. Deşteaptă, sofisticată şi împlinită, frumoasa blondă este o diplomată desăvârşită şi este talentată la… cam orice. Cei doi nu au nimic în comun. Nimic altceva decât că ea i-a fost babysitter în copilărie.

Fred reia printr-o întâmplare legătura cu ea şi reuşeşte să o farmece cu umor şi autoironie, amintindu-i de asemenea de idealismul care-a caracterizat-o în tinereţe. Pregătindu-se să candideze pentru preşedinţia Statelor Unite, Charlotte îl angajează pe Fred, printr-un gest impulsiv, ca şi consilier de comunicare, spre disperarea celor din echipa ei. Apărut de nicaieri într-un colectiv de elită, Fred nu e pregătit pentru viaţa fastuoasă din lumina reflectoarelor. Cu toate astea, chimia dintre ei duce curând la o poveste romantică plină de evenimente neaşteptate şi chiar incidente periculoase.

Titlu original Long Shot
Nota IMDb 7.0 din 40141 voturi

Download Long Shot

Lasa un comentariu