X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
London Boulevard

London Boulevard 2010 Online Subtitrat

Premiera: 10 noiembrie 2010
Gen: ,

Vezi Acum London Boulevard 2010 Online Subtitrat in romana calitate HD. London Boulevard este un film lansat in 2010 de crima, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Descriere London Boulevard

„LONDON BOULEVARD. Bulevardul crimei” este debutul regizoral al lui William Monahan, scenaristul laureat cu Oscar pentru The Departed, și spune povestea unui fost pușcăriaș care încearcă să-și refacă viața alături de o actriță singuratică. Protagoniștii acestui thriller sofisticat sunt Colin Farrell și Keira Knightley, în rolurile a doi îndrăgostiți care trebuie să scape de unul din cei mai periculoși gangsteri din Londra.

După trei ani după gratii, Mitchel (Colin Farrell) iese din închisoarea Pentonville cu cele mai curate intenții. Dar cînd Billy (Ben Chaplin), prietenul său de-o viață, îi propune să participe la o lovitură în schimbul unui loc unde să stea, Mitchel cedează și acceptă.

Încurcat în propriul trecut, Mitchel începe să se apropie de Charlotte (Keira Knightley), o vedetă de cinema ascunsă într-o vilă din Holland Park, mereu vânată de hoarde de fotoreporteri. Mișcat de frumusețea și de vulnerabilitatea femeii, Mitchel își asumă imediat rolul de protector al ei, apărând-o de fotografi sau de fani agresivi, ca și de planul lui Billy de a-i jefui casa și de a-i fura mașinile scumpe, de colecție.

Titlu originalLondon Boulevard
Nota IMDb6.2 din 43,804 voturi

Lasa un comentariu