X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Life

Life 2017 Online Subtitrat

Premiera: 22 martie 2017

Vezi Acum Life 2017 Online Subtitrat in romana calitate HD. Life este un film lansat in 2017 de horror, sf, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Jake Gyllenhaal isDr. David Jordan
Jake Gyllenhaal
Dr. David Jordan
Rebecca Ferguson isMiranda North
Rebecca Ferguson
Miranda North
Ryan Reynolds isRory Adams
Ryan Reynolds
Rory Adams
Hiroyuki Sanada isSho Murakami
Hiroyuki Sanada
Sho Murakami
Ariyon Bakare isHugh Derry
Ariyon Bakare
Hugh Derry
Olga Dihovichnaya isEkaterina Golovkina
Olga Dihovichnaya
Ekaterina Golovkina
Alexandre Nguyen is1st Fisherman
Alexandre Nguyen
1st Fisherman
Hiu Woong-Sin is2nd Fisherman
Hiu Woong-Sin
2nd Fisherman

Descriere Life

Viață, primele semne – Life/Viața – primele semne este un terifiant thriller științifico-fantastic în care o echipă de oameni de știință aflați la bordul unei stații orbitale internaționale trec brusc de la interesul pentru descoperirile științifice la o spaimă viscerală atunci când descoperă o formă de viață care se dezvoltă rapid și care a cauzat extincția vieții pe planeta Marte, iar acum amenință atât echipa cât și însăși viața pe Pământ.

Life pornește de la o reușită științifică extraordinară: o capsulă de pe Marte este recuperată pe o stație spațială, iar cercetătorii descoperă că aceasta conține prima dovadă de viață extraterestră. Doar că organismul se dezvoltă neașteptat și curând se va dovedi extrem de inventiv mai întâi în a evada din spațiul închis unde era studiat și apoi în a ucide membrii echipajului.

Supraviețuitorii au o misiune de o importanță capitală: lichidarea organismului ce pune în pericol însuși viitorul umanității. Jake Gyllenhaal, Ryan Reynolds și Rebecca Ferguson interpretează trei dintre cercetătorii implicați în luptă.

Personajul lui Gyllenhaal, Dr. David Jordan, are atitudinea distantă a unui om care a petrecut 473 de zile pe stația orbitală. Nimeni nu-și cunoaște casa mai bine ca el. Membrii echipajului îi folosesc casa din spațiu ca bază pentru lansarea operațiunii de descoperire a primelor dovezi de viață pe planeta Marte.

Rebecca Ferguson o interpretează pe Dr. Miranda North, care activează la Centrul pentru Controlul Bolilor și care participă în mod excepțional la această misiune. Îndatorirea ei e să-i mențină sănătoși pe toți membrii expediției și să se asigure că aceștia se întorc cu bine pe Pământ, indiferent de problemele cu care se confruntă în spațiu.

Ryan Reynolds îl interpretează pe „expertul de misiune”, specialistul Rory Adams, practic mecanicul echipei, care se pricepe la toate aspectele de funcționare ale navei, știind să repare tot ceea ce s-ar putea strica.

Titlu originalLife
Nota IMDb6.6 din 135,013 voturi

Lasa un comentariu