X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Leningrad

Leningrad 2009 Online Subtitrat

Premiera: 1 ianuarie 2009

Vezi Acum Leningrad 2009 Online Subtitrat in romana calitate HD. Leningrad este un film lansat in 2009 de drama, razboi super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Gabriel Byrne isPhilip Parker
Gabriel Byrne
Philip Parker
Mira Sorvino isKate Davis
Mira Sorvino
Kate Davis
Alexander Beyer isWalter Hoesdorff
Alexander Beyer
Walter Hoesdorff
Christian Berkel isVinkelmeyer
Christian Berkel
Vinkelmeyer
Eckehard Hoffmann isAdolf Hitler
Eckehard Hoffmann
Adolf Hitler
Olga Sutulova isNina Tsvetkova
Olga Sutulova
Nina Tsvetkova
Mikhail Efremov isOmelchenko
Mikhail Efremov
Omelchenko
Alyona Stebunova isSonya Krasko
Alyona Stebunova
Sonya Krasko

Descriere Leningrad

Leningrad este un film cu o distributie internationala realizat in memoria unuia dintre cele mai tragice momente din Al Doilea Razboi Mondial – blocada de 900 de zile a Leningradului, care a inceput in 08.09.1941. Actiunea filmului are loc in noiembrie 1941. Orasul este sub un asediu continuu, bombardamentele nu contenesc, dar cel mai deranjant pentru cei 2.887.000 este faptul ca orasul a fost incercuit, anulandu-se complet legatura cu restul lumii. De aici sute de mii de morti de boli si foame, canibalism. Singura sansa de a obtine mancare si medicamente era pe ghiata lacului Ladoga si doar iarna. Fiecare zi pentru fiecare din locuitori se transforma intr-o lupta pentru supravituire. De asemenea, filmul omagianză cei peste un milion de soldati cazuti in lupta pentru apararea orasului.

Titlu originalLeningrad
Nota IMDb6.2 din voturi

Download Leningrad

(1) comentariu

  • Propaganda sovietica. Slab, prost realizat, fara nici o tangenta cu adevarul istoric. Ma refer la la ceea ce am vazut in documentarele BBC, sau History Channel, etc. Nu in Russia Today sau Sputnik ori alte balarii propagandistice putiniste. Singurul lucru care ma intriga este cat de jos se preteaza actori de talia lui G. Byrne si C. Berkel. Dar pana la urma, banii nu au miros. Nu?

Lasa un comentariu