X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Landing Up

Landing Up 2017 Online Subtitrat

Premiera: 17 iunie 2017
Gen:

Vezi Acum Landing Up 2017 Online Subtitrat in romana calitate HD. Landing Up este un film lansat in 2017 de drama super!
Vezi acum online gratuit!

Filmul inca NU are subtitrare in romana.

Descriere Landing Up

Când o tânără din Landing Up (2018) își găsește o viață vie pe străzi, ea învață arta de a ridica bărbați pentru a pune un acoperiș peste cap. Dar când se întâlnește cu tipul visei, secretul îi amenință să-și ruineze relația perfectă.

O selecție oficială atât pentru Dances With Films, cât și pentru Festivalul Internațional de Film Soho 2017, Landing Up este povestea lui Chrissie (Stacey Maltin: seria Lui ghidătoare, seria Bro Brunches), care a venit din orașul mic Ohio în The Big Apple în căutare de ceva mai mare. După ce s-a aruncat fără încetare din amenajarea ei de locuit actuală înapoi pe străzi, se regăsește la adăpostul local visând la viitor cu cel mai bun prieten al său Cece (E’dena Hines: Moll Flanders 1996, 5 zboruri până în 2014). Ambele femei se luptă să supraviețuiască în propriile lor modalități, economisind în același timp bani pentru a încerca să-și permită propriul apartament.

Titlu originalLanding Up
Nota IMDb4.8 din 179 voturi

Download Landing Up

Lasa un comentariu