X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Kursk

Kursk 2018 Online Subtitrat

Premiera: 7 noiembrie 2018

Vezi Acum Kursk 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. Kursk este un film lansat in 2018 de actiune, drama, istoric super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Kursk

Povestea dezastrului submarinului K-141 din 2000 și neglijența guvernamentală care a urmat. În timp ce marinarii se luptă pentru supraviețuire, familiile lor se luptă cu disperare în fața obstacolelor politice și a șanselor imposibile pentru a-i salva.

Titlu originalKursk
Nota IMDb6.7 din 1908 voturi

Download Kursk

(1) comentariu

  • Excelent. Cutremurator din punct de vedere al gravitatii evenimentului. Este un strigat al ratiunii impotriva liderilor corupti ai unui sistem disfunctional: marina, in special si sociatatea ruseasca a anilor 2000 in general. Submarinul nuclear de ultima generatie Kursk se scufunda datorita exploziei unei torpile in compartimentul prova ceea ce a generat o explozie in lant a intregului arsenal din compartimentul prova. Im mod miraculos, cumpartimentele din pupa raman neatinse si in ele se refugiaza aproximativ 25 de membri ai echipajului. Ei spera sa fie salvati de camarazii de la suprafata, lucru ce nu se intampla, deoarce Rusia avea in dotare doar 3 batisfcafuri de salvare: unul avea problme la propulsie si era la cheu pentru decomisionare in Marea Neagra, al doilea a fost vandut unor americani pentru vizite la epava Titanicului, iar al treilea era foarte vechi si cu bateriile de propulsie (acumulatori) expirati, puteau tine batiscaful doar cateva zeci de minute sub apa. Singuar sansa de a aduce supravietuitorii la suprafata era flota britanica sau echipaje cvile norvegiene. Ambele posibilitati au fost refuzate de comandamentul rusesc al flotei marii nordului. Ca urmare toti membrii echipajului au murit, lasand 71 de copii fara tati. Evenimentul s-a petrecut in anul 2000, in timpul unei aplicatii navale anuale a flotei rusesti de nord.

Lasa un comentariu