X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
King Kong

King Kong 2005 Online Subtitrat

Premiera: 12 decembrie 2005

Vezi Acum King Kong 2005 Online Subtitrat in romana calitate HD. King Kong este un film lansat in 2005 de actiune, aventura, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Naomi Watts isAnn Darrow
Naomi Watts
Ann Darrow
Jack Black isCarl Denham
Jack Black
Carl Denham
Adrien Brody isJack Driscoll
Adrien Brody
Jack Driscoll
Thomas Kretschmann isCaptain Englehorn
Thomas Kretschmann
Captain Englehorn
Andy Serkis isKong / Lumpy
Andy Serkis
Kong / Lumpy

Descriere King Kong

Triplul premiant al Premiilor Oscar, PETER JACKSON, a carui trilogie Stapanul Inelelor (The Lord of the Rings) a facut istorie in lumea filmului, aduce pe ecrane unul dintre cele mai mari filme de aventuri ale tururor timpurilor, intr-o viziune noua: King Kong.

Regizor, producator si co-scenarist, Jackson isi indreapta atentia spre povestea memorabila imortalizata in 1933 de realizatorii de filme de aventuri Merian C. Cooper si co-regizorul Ernest B. Schoedsack. Jackson reinvie povestea tragica de dragoste dintre frumoasa si bestia – introducand in spectacolul povesti actiune si umanitate rafinata – si ne aduce un Kong la care nu ne-am gandit vreodata, prin mari eforturi combinate si efecte vizuale unice.

King Kong reprezinta implinirea visului de-o viata al oricarui realizator de film – imprumutand cele mai bune elemente ale povestii originale si imbogatindu-le cu alte efecte magice si cu talentele alchemice ale unui grup de realizatori de film, unei distributii si unei echipe la superlativ.

Actiunea are loc in 1930, cand un grup de exploratori si realizatori de film calatoresc spre misterioasa Skull Island (langa Sumatra) pentru a ancheta legendele despre o gorila gigant, pe nume Kong.

Titlu originalKing Kong
Nota IMDb7.2 din 343,385 voturi

Lasa un comentariu