X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
King Arthur

King Arthur 2004 Online Subtitrat

Premiera: 7 iulie 2004

Vezi Acum King Arthur 2004 Online Subtitrat in romana calitate HD. King Arthur este un film lansat in 2004 de actiune, aventura, drama, istoric, razboi super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere King Arthur

Regele Arthur – Istoricii au gandit secole de-a randul ca Regele Arthur este numai un mit, o figura de legenda in jurul caruia s-au nascut povesti frumoase si aventuroase. Legenda a fost insa tesuta in jurul unui erou adevarat, un barbat care oscila intre ambitiile proprii si simtul datoriei.

Filmul produs de Jerry Bruckheimer, aduce in fata spectatorilor un rege Arthur (CLIVE OWEN) care doreste sa paraseasca Britania si sa se intoarca la pacea si stabilitatea Romei. Inainte de a pleca, o ultima misiune il face sa inteleaga, impreuna cu Cavalerii Mesei Rotunde – Lancelot, Galahad, Bors, Tristan, Gawain – ca Britaniei ii trebuie un lider atunci cand gloria Romei va apune.

Un lider care sa apere Britania de toate invaziile, in special de Saxoni, si care sa conduca insula spre timpuri noi. Sub indrumarea lui Merlin, un fost dusman de altadata, si alaturi de frumoasa si curajoasa Guinevere (Keira Knightley) Arthur va avea puterea si indrazneala de a schimba cursul istoriei.

Titlu originalKing Arthur
Nota IMDb6.3 din 148,549 voturi

Lasa un comentariu