X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Kickboxer 4: The Aggressor

Kickboxer 4: The Aggressor 1994 Online Subtitrat

Premiera: 27 iulie 1994

Vezi Acum Kickboxer 4: The Aggressor 1994 Online Subtitrat in romana calitate HD. Kickboxer 4: The Aggressor este un film lansat in 1994 de actiune, drama, romantic, sport, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Albert Pyun
Director

Actori

Descriere Kickboxer 4: The Aggressor

Kickboxer 4 – Meciul vietii – Celebra serie Kickboxer a ajuns la cea de-a patra serie continuand sangeroasa incursiune in lumea nemiloasa a stilului Muay Tai. In aceasta a patra parte, crudul Tong Po ii insceneaza lui David Sloan o crima pentru care va fi judecat si inchis. In timp ce ispaseste nedreapta pedeapsa el va afla ca sotia sa a fost rapita de infamul Tong Po si sechestrata in fortareata sa din Mexic.

Agentii FBI sunt in fine convinsi de nevinovatia lui Sloan si accepta sa-i dea drumul, dar ii conditioneaza eliberarea. El trebuie sa-i duca la Tong Po. David isi va lua o identitate falsa si se va infiltra in sanctuarul supersecurizat al campionului care i-a ucis in trecut fratele. El se va inscrie in turneul de Muay Tai organizat chiar de Tong Po.

David va avansa in fazele superioare ale turneului pe viata si pe moarte, invingand toti satrapi lui Po. Intre doua lupte, David incearca, la inceput zadarnic, sa ia legatura cu sotia sa. Pentru a-si putea recupera femeia iubita, el va trebui sa-si invinga cel mai redutabil adversar, pe Tong Po, pentru care uciderea unui competitor reprezinta un fapt firesc si minor.

Titlu originalKickboxer 4: The Aggressor
Nota IMDb4.1 din 2,884 voturi

Download Kickboxer 4: The Aggressor

Lasa un comentariu