X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Keanu

Keanu 2016 Online Subtitrat

Premiera: 21 aprilie 2016

Vezi Acum Keanu 2016 Online Subtitrat in romana calitate HD. Keanu este un film lansat in 2016 de actiune, comedie, drama super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Jordan Peele isRell Williams / Oil Dresden
Jordan Peele
Rell Williams / Oil Dresden
Keegan-Michael Key isClarence Goobril / Smoke Dresden
Keegan-Michael Key
Clarence Goobril / Smoke Dresden
Method Man isCheddar
Method Man
Cheddar
Nia Long isHannah
Nia Long
Hannah

Descriere Keanu

Smoke și Oil Dresden (Jordan Peele și Keegan-Michael Key) sunt doi asasini care se duc într-o clădire unde se procesează drogurile aparținând unui cartel mexican și îi omoară pe toți cei de acolo, inclusiv pe șeful King Diaz. Cei doi iau pisica lui Diaz, însa aceasta scapă din mâinile lor atunci când ei sunt distrași pentru puțin timp de poliție. Între timp, Rell (Peele), care tocmai a fost părăsit de iubită, se trezește cu pisicul la ușa lui și imediat se atașează de el, numindu-l Keanu.

Vărul său, Clarence (Key) vine să-l consoleze în legătură cu destrămarea relației și vede la rândul său pisicul. Două săptămâni mai târziu, soția lui Clarence, Hannah (Nia Long), se duce împreună cu fica lor în oraș lăsându-l singur acasă. Rell, care acum e mai fericit de când are grijă de Keanu, se duce la Clarence să-l ia la un film. Când se întorc acasă, ei descoperă că totul a fost întors cu susul în jos și că pisicul a dispărut.

Tulburat de pierderea pisicului, Rell îl ia pe Clarence și se duce la reședința vecinului său furnizor de marijuana, Hulka (Will Forte), iar acesta le spune că e posibil ca o gașcă locală să fi greșit casa, el fiind ținta lor și nu Rell. Cei doi pun la cale un plan de-a se infiltra în gașca lor și își iau niște nume de „gangsta”. Ei se duc la un club de striptease unde se întâlnesc cu Hi-C (Tiffany Haddish) și aceasta, deși sceptică în privința lor, acceptă să-i prezinte liderului găștii, Cheddar (Method Man), care-i confundă cu Smoke și Oil Dresden și îi cooptează cu bucurie în grupul lor.

Titlu originalKeanu
Nota IMDb6.3 din 39,078 voturi

Download Keanu

Lasa un comentariu