HDPlay
Juno

Juno 2007 Online Subtitrat

Premiera: 5 decembrie 2007Durata: 96 min.

Vezi Acum Juno 2007 Online Subtitrat in romana calitate HD. Juno este un film lansat in 2007 de comedie, drama, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Video trailer

Director

Actori

Ellen Page isJuno MacGuff
Juno MacGuff
Michael Cera isPaulie Bleeker
Paulie Bleeker
Jennifer Garner isVanessa Loring
Vanessa Loring
Jason Bateman isMark Loring
Mark Loring
Allison Janney isBren MacGuff
Bren MacGuff
J.K. Simmons isMac MacGuff
Mac MacGuff
Eileen Pedde isGerta Rauss
Gerta Rauss
Daniel Clark isSteve Rendazo
Steve Rendazo

Descriere Juno

În timp ce majoritatea fetelor de vârsta ei sunt ocupate cu upgradarea paginii personale de pe myspace și de cumpărături, Juno este genul de adolescentă isteață și capabilă să-și trăiască viața după propriile-i reguli.

Cu Ellen Page în rolul principal, Juno se prezintă ca o comedie inteligentă despre o adolescentă plină de viață, pe cale să descopere efectele unei sarcini neplanificate, la doar 16 ani.
După ce a rămas însărcinată, cu „ajutorul” lui Bleeker (Michael Cera), cel pe care-l consideră cel mai simpatic coleg de clasă, Juno reușește să găsească familia „perfectă” pentru viitorul său copil și nu oricum, ci cu ajutorul prietenei sale cele mai bune, Leah.

În urma șocului aferent veștii că fiica lor și-a început viața sexuală tocmai alături de „virilul” Bleeker, întreaga familie își unește forțele pentru a-i oferi adolescentei tot sprijinul de care ar putea avea nevoie.

Titlu original

Juno

Nota IMDb7.5 din 454,189 voturi

Lasa un comentariu