X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Journey’s End

Journey’s End 2018 Online Subtitrat

Premiera: 2 februarie 2018

Vezi Acum Journey’s End 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. Journey’s End este un film lansat in 2018 de drama, razboi super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Saul Dibb
Director

Actori

Descriere Journey’s End

O dramă tensionată, Journey’s End (2017) urmărește povestea unui grup de soldați britanici care așteaptă o ofensivă masivă germană în timpul Primului Război Mondial, conduși de ofițerul Stanhope, un tânăr tulburat mintal. Așteptarea este numele jocului din tranșeele din Mont Saint-Quentin, unde, în câteva zile, ofițerii epuizați și resemnați și bărbații înrolați încearcă să se concentreze asupra misiunii. Filmul se focusează asupra a trei personaje: fostul profesor locotenent Osborne, care a revenit recent pe linia frontului pentru a elibera un alt ofițer; Căpitanul Stanhope, care, potrivit lui Osborne, este „cel mai bun comandant al trupelor”; și cel de-al doilea locotenent, Raleigh, care a cerut cedarea comandamentului lui Stanhope, pentru că cei doi au frecventat aceeași școală. Stanhope se află la capătul puterilor într-o situație fără alternative, încă în comandă, dar susținându-se cu alcool. Un grup de trupe la fel de obosite, se ironizează încoace și încolo de-a lungul așteptării iritante. Unii glumesc, alții sunt într-o stare de șoc traumatic. „Journey’s End” se concentrează pe acești soldați și pe stresul incredibil la care sunt supuși. Acțiunea, atunci când vine vorba, este rapidă și brutală, fixând ferm privirea asupra psihologiei complicate care leagă împreună acest grup de oameni.

Titlu originalJourney's End
Nota IMDb6.8 din 1,392 voturi

(1) comentariu

  • S Sorin23 februarie 2019

    Un film de razboi excelent, in care se urmareste reactia si trairile unui grup de soldati si a ofiterilor lor din compania C, inainte de atacul inamic, in transee pe frontul de vest in timpul razboiului I mondial.

Lasa un comentariu