X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Jolene

Jolene 2008 Online Subtitrat

Premiera: 13 iunie 2008

Vezi Acum Jolene 2008 Online Subtitrat in romana calitate HD. Jolene este un film lansat in 2008 de drama, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Jolene

Aclamatul autor E.L. Doctorow al povestirii Jolene: A Life isi face aparitia pe ecran mare în doamna Palfrey la directorul din Claremont de teatru independent Dan Ireland despre viata pe drum. Jolene (Jessica Chastain) este un hoinar cu părul roșu, care nu este multumita sa numeasca orice loc “acasa” pentru o perioada de timp limitata. Ea porneste să exploreze lumea din afara, la vârsta de cincisprezece ani, adolescenta cu spirit liber pornește într-o calatorie in jurul tarii de un deceniu de aventuri care o găsește trecand căile la toată lumea de la un tăciune texan (Dermont Mulroney), care fură inima ei și ai distruge căsătoria pana la nepotul fundamentalist bogat (Michael Vartan), la un ex-mafiot (Chazz Palminteri), care încerca de a face bine în Las Vegas. Denise Richards, Rupert Friend, și Theresa Russell sunt co-staruri într-un film adaptat după povestea scenaristului Dennis Yares.

Titlu originalJolene
Nota IMDb6.6 din voturi

Download Jolene

(1) comentariu

  • S Sorin24 februarie 2019

    Un film captivant despre viata tumultoasa a lui Jolene, incepand cu prima sa dragoste la 16 ani, care devine dealtfel si prima casatorie, cu un baiat ce traia intr-o familie adoptiva, pana la divortul de fiul unui magnat din Tulsa, cu care are si un copil (pe care din cauza trecutului ei il pierde in favoarea sotului). In rastimp de numai noua ani, Jolene schimba o multime de slujbe si o multime de amanti, intre care un artist de tatuaje si traficant de droguri in acelasi timp, un membru marcant al mafiei cazinourilor, etc. Fiecare nou amant sau sot ii aduce Jolenei si o traire care ii va influenta relatiile cu cei ce vor urma.

Lasa un comentariu