X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Joker

Joker 2019 Online Subtitrat

Premiera: 2 octombrie 2019

Vezi Acum Joker 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. Joker este un film lansat in 2019 de crima, drama, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Joaquin Phoenix isArthur Fleck / Joker
Joaquin Phoenix
Arthur Fleck / Joker
Robert De Niro isMurray Franklin
Robert De Niro
Murray Franklin
Zazie Beetz isSophie Dumond
Zazie Beetz
Sophie Dumond
Frances Conroy isPenny Fleck
Frances Conroy
Penny Fleck
Brett Cullen isThomas Wayne
Brett Cullen
Thomas Wayne
Shea Whigham isDetective Burke
Shea Whigham
Detective Burke
Bill Camp isDetective Garrity
Bill Camp
Detective Garrity
Josh Pais isHoyt Vaughn
Josh Pais
Hoyt Vaughn

Descriere Joker

Filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip. Ce se obține este un studiu de personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social; ci și o poveste moralizatoare.

Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile. În King of Comedy, personajul lui De Niro, comediant ratat, răpea pe un moderator de succes, dar de data aceasta rolurile se vor inversa: De Niro va fi moderatorul plin de el.

Titlu original Joker
Nota IMDb 8.8 din 441751 voturi

(1) comentariu

  • S Sorin 21 octombrie 2019

    Excelent! Superb! Este cu siguranta castigatorul Oscar-ului pentru cel mai bun film si pentru cel mai bun actor, Joachim Phoenix, in 2019. Filmul este un preambul la seria de filme Batman, dar este elaborat pe o tenta dramatica, neagra, fara urme de umor sau satira. Este drama unui om obisnuit care se confrunta cu cruda realitate, in care putinii cu bani fac legile si guverneaza in dispret total fata de restul societatii. Totul incepe de la uciderea in metrou a trei tineri brokeri de catre Joker, care era de fapt martor intamplator al agresiunii celor trei fata de o fata calatoare in acel vagon de metrou. Cum Joker avea o conditie medicala (il apuca un ras isteric in clipa in care se simtea amenintat sau sub stres puternic), cei trei agresori vazandu-l razand la actul lor de agresiune, sar pe Joker sa il bata. Din intamplare Joker avea o arma asupra sa, iar datorita faptului ca era la podea, lovit cu salbaticie de cei trei, din disperare scoate arma si ii ucide pe cei trei. Desi crima a fost oribila, populatia orasului – cu exceptia celor cativa bogatasi, inclusiv al candidatului principal la fotoliul de primar al Gotham-ului, – aproba actiunea lui Joker si il transorma intr-un fel de erou local.

Lasa un comentariu