X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Joe Dirt

Joe Dirt 2001 Online Subtitrat

Premiera: 10 aprilie 2001

Vezi Acum Joe Dirt 2001 Online Subtitrat in romana calitate HD. Joe Dirt este un film lansat in 2001 de aventura, comedie, drama, mister, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

David Spade isJoe Dirt
David Spade
Joe Dirt
Dennis Miller isZander Kelly
Dennis Miller
Zander Kelly
Adam Beach isKicking Wing
Adam Beach
Kicking Wing
Fred Ward isJoe's Dad
Fred Ward
Joe's Dad
Erik Per Sullivan isLittle Joe Dirt
Erik Per Sullivan
Little Joe Dirt
Megan Taylor Harvey isJoe's Little Sister
Megan Taylor Harvey
Joe's Little Sister

Descriere Joe Dirt

Aventurile lui Joe Dirt -Povestea lui Joe Dirt incepe in 1975 cand avea 8 ani si, preocupat fiind sa exploreze o lada de gunoi in cautare de resturi, nu isi da seama ca s-a pierdut de parinti. Mania lui de a scotoci in gunoi dupa mancare i-a pus capac, iar Joe a fost nevoit sa se descurce pe cont propriu. A crescut fara ambitii, lucrand ca baiat de serviciu, dar asta nu inseamna ca Joe nu are un vis si nu e hotarat sa faca totul ca sa si-l implineasca: sa-si gaseasca parintii.
Joe arata ca scos din tomberon pe dinafara -perciunii, coafura leonina, blugii stramti si prespalati – dar are o inima de aur si un optimism de neinfrant. In cele din urma, Joe ajunge in Los Angeles si este descoperit de un animator care ii ia un interviu la radio, doar pentru a-l transforma in tinta unor glume de prost gust. Dar Joe captiveaza ascultatorii cu povestea si ingenuitatea lui, atragand o audienta neasteptat de mare. Devenit instantaneu punctul de atractie al emisunii si invitatul cel mai pretios al postului, Joe isi da seama ca visul lui de a-si gasi parintii e pe cale sa se implineasca. Desi, printre patiti umbla o vorba: fii atent ce iti doresti…

Titlu originalJoe Dirt
Nota IMDb5.9 din voturi

Download Joe Dirt

Lasa un comentariu