X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Jarhead

Jarhead 2005 Online Subtitrat

Premiera: 4 noiembrie 2005

Vezi Acum Jarhead 2005 Online Subtitrat in romana calitate HD. Jarhead este un film lansat in 2005 de biografic, drama, razboi super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Sam Mendes
Director

Actori

Jamie Foxx isStaff Sgt. Sykes
Jamie Foxx
Staff Sgt. Sykes
Jake Gyllenhaal isAnthony Swofford
Jake Gyllenhaal
Anthony Swofford
Scott MacDonald isD.I. Fitch
Scott MacDonald
D.I. Fitch
Laz Alonso isRamon Escobar
Laz Alonso
Ramon Escobar
Chris Cooper isLt. Col. Kazinski
Chris Cooper
Lt. Col. Kazinski
John Krasinski isCorporal Harrigan
John Krasinski
Corporal Harrigan

Descriere Jarhead

Puscasi Marini – In vara anului 1990, Anthony Swofford, un tanar de 20 de ani inrolat in generatia a treia, a fost trimis in desertul Arabiei Saudite pentru a lupta in Razboiul din Golf.

In 2003, memoriile lui din acea perioada din acele locuri au devenit cea mai bine vanduta carte, Jarhead, nume cu care se alinta Puscasii Marini intre ei. Swoffors a scris cu acea urgenta, promtitudine, onestitate si umor ce ar putea veni doar din partea unei persoane care a trait acea experienta. Cartea lui Swofford a stationat noua saptamani in topul The New York Times al celor mai bine vandute carti si a fost considerata acelasi gen de publicatie ca si “unele memorii…clasice ale Razboiului din Golful Persic din 1991, devenind una dintre cele mai bune carti scrise despre viata militara. Un fragment salbatic familiar pentru milioane de tineri, dar foarte rar atat de bine relatat.”

Aceasta este povestea neslefuita venita direct din gura acelui copil de 20 de ani, poveste despre un razboi total diferit de cel despre care se vorbea prin ziare si peste tot in rest. Acesta era razboiul real, cu sonde de ulei arzande spre cerul noptii, ca niste comete care au cazut pe pamant; recruti scandalagii si prafuiti, veseli si totusi terifiati de faptul ca in orice moment, de dupa urmatorul deal, razboiul ar putea sa inceapa; tineri, parasiti pe un camp de lupta de neuitat, cautand distractie intr-un joc de fotbal cu masti de gaze, asteptand pachete si scrisori de acasa, pariind pe luptele de scorpioni si imbatandu-se pentru a celebra un Craciun departe de familiile lor.

Dar, dincolo de aceasta situatie de cosmar, s-au nascut prietenii deosebite, o camaraderie pe viata si pe moarte.

Titlu originalJarhead
Nota IMDb7 din 157,776 voturi

Lasa un comentariu