X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
It Could Happen to You

It Could Happen to You 1994 Online Subtitrat

Premiera: 29 iulie 1994

Vezi Acum It Could Happen to You 1994 Online Subtitrat in romana calitate HD. It Could Happen to You este un film lansat in 1994 de comedie, drama, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Nicolas Cage isCharlie Lang
Nicolas Cage
Charlie Lang
Bridget Fonda isYvonne Biasi
Bridget Fonda
Yvonne Biasi
Rosie Perez isMuriel Lang
Rosie Perez
Muriel Lang
Wendell Pierce isBo Williams
Wendell Pierce
Bo Williams
Isaac Hayes isAngel Dupree
Isaac Hayes
Angel Dupree
Seymour Cassel isJack Gross
Seymour Cassel
Jack Gross
Stanley Tucci isEddie Biasi
Stanley Tucci
Eddie Biasi
Richard Jenkins isC. Vernon Hale
Richard Jenkins
C. Vernon Hale
Red Buttons isWalter Zakuto
Red Buttons
Walter Zakuto
J.E. Freeman isSal Bontempo
J.E. Freeman
Sal Bontempo

Descriere It Could Happen to You

Un bacșis de 2 milioane de dolari – Un polițist câștigă la loterie, dar se hotărăște să împartă banii cu o chelneriță căreia, în loc de bacșis, îi promisese jumătate din eventualul premiu.

În It Could Happen to You, Nicolas Cage e… delicios de amabilul Charlie Lang, un polițist newyorkez care nu vrea decât să facă lucruri bune. Își dorește copii, dar Muriel, afurisita lui de nevastă (Rosie Perez, delirantă), o coafeză tupeistă, e prea preocupată de lucrurile materiale ca să-i pese. Eu sunt CNN-ul și ea e teleshoping-ul, spune Charlie la un moment dat. În același timp, Muriel se plânge că Charlie nu e destul de ambițios ca să promoveze. Așa că, atunci când Charlie nu ajută oamenii aflat la datorie, se joacă cu copiii din cartier în fața blocului. Intriga intră în scenă atunci când Muriel are un vis pe care-l interpretează în numere de loterie. Nu foarte convins, Charlie cumpără un billet și notează prost numerele.
Mai târziu, în aceeași zi, intră într-un restaurant unde o chelneriță (Bridget Fonda) are cea mai groaznică zi din viața ei. Charlie e amărât că nu are destui bani ca să-i lase bacșiș, așa că îi oferă jumătate din potențialul câștig la loterie. Ea e convinsă că n-o să-l mai vadă niciodată. Ei bine, ați ghicit – Charlie câștigă 4 milioane. Și, spre disperarea soției, e hotărât să-și țină promisiunea făcută lui Yvonne. Restul filmului este despre cât de repede cheltuiește Muriel cele 2 milioane ale sale și cât de multe fapte bune fac Charlie și Yvonne în același timp.

Arta comediei gentile cu personaje inocente, modeste și adorabile a dispărut aproape complet în vremurile actuale, clacând în fața farsei grosolane, a personajelor dure și cinice. Așa că, la vremea lui, în 1994, filmul It Could Happen to You a fost antidotul perfect pentru aproape orice era pe piață. De fapt, e chiar o ușurare că Andrew Bergman face filme, deși se pare că s-a născut prea târziu. Scenaristul și regizorul lui Honeymoon in Vegas și The Freshman, de data aceasta lucrând pe un scenariu de Jane Anderson, ne oferă personaje, relații și situații de comedie sofisticată care par aproape deplasate în fața mega-producțiilor multiplex gen Matrix sau Stăpânul inelelor.

Chiar dacă știi de la bun început încotro se îndreaptă, filmul are o dulceață irezistibilă. Charlie și Yvonne sunt atrași unul de celălalt, în timp ce Muriel plănuiește să divorțeze și să păstreze banii doar pentru ea. Multe dintre instrumentele comediei sofisticate există și aici – coincidențe, scene de proces, un hotel luxos unde Charlie și Yvonne dau unul peste celălalt. Amândoi protagoniștii sunt excelenți, în timp ce Perez e un binevenit contrapunct cu venin. Există și o gramădă de roluri secundare pentru savoare. Finalul împrumută ceva din Miracle on 34th Street și patinează frumos între șarm și sensibilitate. Această ultimă revelație va umple ochii de lacrimi și celor mai amari dintre noi. Evidentul sentiment – banii nu pot cumpăra fericirea – e morala. Însă felul în care se ajunge aici e pur divertisment – râsete sănătoase, plus o senzațională chimie între Cage și Fonda, pe scurt, romance-ul absolut.

Titlu original It Could Happen to You
Nota IMDb 6.3 din 29,669 voturi

Lasa un comentariu