X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Ip Man

Ip Man 2008 Online Subtitrat

Premiera: 12 decembrie 2008

Vezi Acum Ip Man 2008 Online Subtitrat in romana calitate HD. Ip Man este un film lansat in 2008 de actiune, biografic, drama, istoric super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Wilson Yip
Director

Actori

Simon Yam isChow Ching-Chuen
Simon Yam
Chow Ching-Chuen
Lynn Hung isCheung Wing-Sing
Lynn Hung
Cheung Wing-Sing
Gordon Lam Ka-Tung isCaptain Lei Chiu
Gordon Lam Ka-Tung
Captain Lei Chiu
Fan Siu-Wong isJin Shan Zhao / Kam Shan-Chau
Fan Siu-Wong
Jin Shan Zhao / Kam Shan-Chau
Xing Yu isMaster Zealot Lin
Xing Yu
Master Zealot Lin
Wong Yau-Nam isShao Dan Yuan
Wong Yau-Nam
Shao Dan Yuan
Chen Zhi-Hui isMaster Liao
Chen Zhi-Hui
Master Liao

Descriere Ip Man

Povestea semi-biografică a legendarului Yip Man, primul maestru al artelor marțiale care a predat stilul chinez Wing Chun.

Fo Shan era cunoscut ca orasul cel mai celebru unde se practicau Arte Martiale din placere. Maestrul Ip Man era un membru respectat in aceasta comunitate fiind cunoscut ca expert in arta Wing Chun dar totodata si foarte modest, raspunzand rareori provocarilor la lupte, dar fara a-si rani adversarii – dandu-le tuturor o lectie de onoare, pana cand in oras isi face aparitia un strain, Jin Shan Zhao, care nu are acelasi respect pentru adversar si provoaca la lupta toti Maestrii de Arte Martiale, castigand duelurile el spera sa-si deschida in oras un club in urma caruia sa se imbogateasca. Onoarea Orasului Fo Shan statea acum in mainile Maestrului Ip Man care trebuia sa faca fata provocarii si sa nu-si dezamageasca concetatenii . Pe data de 7 Iulie 1937 Japonia invadeaza China , armata jefuind totul , transforma viata oamenilor obisnuiti intr-un iad , in 1938 Orasul Fo Shan fiind ocupat si el de armata japoneza , distrugand astfel fabrici , magazine si locuinte , populatia scazand dramatic si ajungandu-se la foamete , Maestrul ajungand sa duca o existenta mizerabila , el se angajeaza intr-o mina de carbune , pentru a-si putea sustine familia . Aici il cunoaste pe Colonelul Sato care organiza lupte intre Maestrii chinezi si luptatori japonezi fiind platiti indiferent daca castigau s-au nu cu saci de orez . Prietenul Maestrului Ip plecat cu o zi inainte la o astfel de lupta dispare , astfel Maestrul accepta sa merga si el la o astfel de infruntare si vede cu ochii lui cum Maestrul Liu pierde lupta si este impuscat , el intra in ring si provoaca la lupta zece luptatori japonezi, pe care ii si invinge, castigand inca o data respect si admiratie, dar totodata si propunerea unui duel intre el si Generalul Miura . Va accepta Maestrul Ip Man duelul? Va castiga? Familia si comunitatea vor fi in siguranta?

Titlu original葉問
Nota IMDb8.1 din 186,160 voturi

Lasa un comentariu