X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Inside Man: Most Wanted

Inside Man: Most Wanted 2019 Online Subtitrat

Premiera: 24 septembrie 2019
Gen:

Vezi Acum Inside Man: Most Wanted 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. Inside Man: Most Wanted este un film lansat in 2019 de actiune super!
Vezi acum online gratuit!

Director

M.J. Bassett
Director

Actori

Rhea Seehorn isDr. Brynn Stewart
Rhea Seehorn
Dr. Brynn Stewart
Roxanne McKee isAriella Barash
Roxanne McKee
Ariella Barash
Tanya van Graan isErica Channing
Tanya van Graan
Erica Channing
Greg Kriek isDietrich Case
Greg Kriek
Dietrich Case
Sven Ruygrok isBobby Jenkins
Sven Ruygrok
Bobby Jenkins
Akshay Kumar isAnsh Ramachandra
Akshay Kumar
Ansh Ramachandra
André Jacobs isSergeant Sam Abrams
André Jacobs
Sergeant Sam Abrams
Joe Vaz isMyron
Joe Vaz
Myron

Descriere Inside Man: Most Wanted

Un negociator de ostatici din cadrul NYPD, extrem de priceput de altfel, este nevoit să formeze, forțat de împrejurări, echipă cu un agent FBI. Misiunea lor este aceea de a salva un grup de ostatici din cadrul Federal Rosevelt Bank. În cadrul acestei bănci, una din cele mai nemiloase găști de criminali din oraș au pus la cale un jaf îndrăzneț care riscă să degenereze în orice moment.

Titlu original Inside Man: Most Wanted
Nota IMDb 5.2 din 272 voturi

(1) comentariu

  • S Sorin 26 octombrie 2019

    O porcarie. O gasca de 14 insi intra nestingheriti cu un arsenal de arne automate, cuptoare piezo-electrice de topit metale, instlatie de lminare a metatului pentru atrage tevi, unde credeti? In trexoreria SUA – filiala din New Yourk, care adapostea aur nazist in valaore de 200 mil $. Nu numai ca intra cum vor ei, dar trezoreria avea doar doi paznici, doi mosi pensionari care binenetels nu erau dotati decat cu spray lacrimogen. Mai mult, sef al spargatorilor era o pipitza, ca actrita are 1 metru si 10 centimetri si 35 de kile, dar in film bate vreo 50 de huidume SWAT de le sare apa…. Si ca tampenia sa fie completa cine credeti ca este sef al grupului de interventie FBI? Da, ati ghicit: tot o femeie, blonda, evident, batause si ea, inteligneta foc, octor in stiinte, la fel ca dancila a noastra….. Pe scurt, o mare porcarie de film.

Lasa un comentariu