X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Inception

Inception 2010 Online Subtitrat

Premiera: 14 iulie 2010

Vezi Acum Inception 2010 Online Subtitrat in romana calitate HD. Inception este un film lansat in 2010 de actiune, aventura, mister, sf, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere Inception

Inceputul – Dom Cobb (Leonardo DiCaprio) este un hoț priceput, cel mai bun în domeniul periculoasei arte a extracției, adică al furtului de informații și secrete prețioase din subconștientul oamenilor în timp ce aceștia visează, când mintea lor este cel mai vulnerabilă.

Rara abilitate a lui Cobb i-a conferit un statut de profesionist extrem de căutat, de o valoare inestimabilă în complicata lume a spionajului tehnologic, dar l-a făcut în același timp să piardă tot ceea ce era mai important pentru el și l-a transformat într-un fugar internațional. Acum i se oferă o șansă să recapete tot ceea ce a pierdut: o ultimă misiune i-ar putea reda viața de dinainte dacă reușește un lucru imposibil, opusul extracției de informații: implantarea lor în mintea cuiva.

Însă un inamic periculos urmărește fiecare mișcare a lui Cobb și a echipei sale, în scopul de a-i împiedica să-și ducă la îndeplinire misiunea. Iar Cobb este singurul care ar fi putut anticipa acest lucru.

Titlu originalInception
Nota IMDb8.8 din 1,744,140 voturi

Download Inception

Lasa un comentariu