X Autentificare
Login/Register with Facebook

sau

Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Ice Age

Ice Age 2002 Online Subtitrat

Premiera: 10 martie 2002

Vezi Acum Ice Age 2002 Online Subtitrat in romana calitate HD. Ice Age este un film lansat in 2002 de animatie, aventura, comedie, familie super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Chris Wedge
Director

Actori

Ray Romano isManny (voice)
Ray Romano
Manny (voice)
John Leguizamo isSid (voice)
John Leguizamo
Sid (voice)
Denis Leary isDiego (voice)
Denis Leary
Diego (voice)
Goran Visnjic isSoto (voice)
Goran Visnjic
Soto (voice)
Jack Black isZeke (voice)
Jack Black
Zeke (voice)
Stephen Root isRhino / Start (voice)
Stephen Root
Rhino / Start (voice)
Diedrich Bader isSaber-Toothed Tiger (voice)
Diedrich Bader
Saber-Toothed Tiger (voice)
Alan Tudyk isLenny / Oscar / Dab (voice)
Alan Tudyk
Lenny / Oscar / Dab (voice)
Lorri Bagley isJennifer (voice)
Lorri Bagley
Jennifer (voice)

Descriere Ice Age

Epoca de gheață -Acum 20 000 de ani, Pământul era o planetăplinăde amenintări. Una dintre acestea era începerea Epocii de Gheată. Pentru a se pune la adăpost de înghet, animalele care populau Pământul la acea vreme încep sămigreze spre sud. Exceptie fac un mamut pe nume Manfred, obisnuit săfacătotul în maniera sa personalăsi un lenes pe nume Sid, obisnuit sănu facăniciodatănimic.
Din momentul în care Sid îl autoproclamăpe Manfred „protectorul” său, mamutul face tot posibilul pentru a se descotorosi de nedorita povară. Încercările sale dau însăgres si Manny este cooptat de Sid în actiunea de salvare a unui bebelus pe nume Roshan, pentru a-i fi redat familiei sale. Lor li se alăturăDiego, un tigru viclean care vede în bebelus un ospăt delicios.
În vreme ce Sid, Manny si Diego îsi croiesc drum prin peisajul acoperit de gheată, o altăcreatură-o veverităpe nume Scrat -încearcădin răsputeri să-si îndeplineascămisiunea vietii sale -aceea de a îngropa o ghindăcare declanseazăo serie de evenimente dezastruoase.

Manny, Sid, Diego si Roshan pornesc într-o aventurăplinăde peripetii. Ei scapăca prin minune din avalanse, se luptăpentru hranăcu un cârd de dronti, trec printr-un labirint de tuneluri de gheatăsi traverseazălacuri de lavăvulcanicăpe poduri de gheată. Cât despre Scrat… probabil căsi acum aleargădupăpretioasa sa ghindă.

Titlu originalIce Age
Nota IMDb7.5 din 380,065 voturi

Lasa un comentariu