X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
I Still See You

I Still See You 2018 Online Subtitrat

Premiera: 27 septembrie 2018

Vezi Acum I Still See You 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. I Still See You este un film lansat in 2018 de fantastic, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Scott Speer
Director

Actori

Descriere I Still See You

Blestemul celor rămaşi – Ronnie Calder (Bella Thorne), o adolescentă de 16 ani, își ia micul dejun în fiecare dimineață cu tatăl ei, de fapt, unul din „cei rămași”, un spectru al tatălui ei, care a fost ucis în urmă cu zece ani dimpreună cu milioane de alți oameni, când un experiment de laborator ultrasecret se termină cu un dezastru.

Când un „rămas” necunoscut ei începe să o bântuie, pentru că acesta interfera cu lumea fizică în moduri despre care se credea că nu ar fi posibile, Ronnie caută ajutor la profesorul în care avea încredere, dl. Bittner (Dermot Mulroney). Dar explicația lui nu o mulțumește, așa că apelează la colegul ei de clasă Kirk (Richard Harman), un singuratic cu un trecut misterios, pentru a încerca să-și dea seama ce vrea acel „rămas” de la ea. Pornind în căutarea unor răspunsuri, cei doi ajung la locul unde s-a produs accidentul de laborator, în Chigaco, și unde văd cum unii „rămași” reconstituie o crimă sinistră. Înarmată cu informații noi, Ronnie se întoarce acasă pentru a-l confrunta pe ucigașul fantomatic care pare decis să o distrugă.

Titlu originalI Still See You
Nota IMDb5.7 din 1,765 voturi

Download I Still See You

Lasa un comentariu