X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
I, Robot

I, Robot 2004 Online Subtitrat

Premiera: 15 iulie 2004

Vezi Acum I, Robot 2004 Online Subtitrat in romana calitate HD. I, Robot este un film lansat in 2004 de actiune, crima, drama, sf super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Alex Proyas
Director

Actori

Will Smith isDel Spooner
Will Smith
Del Spooner
Bridget Moynahan isSusan Calvin
Bridget Moynahan
Susan Calvin
James Cromwell isDr. Alfred Lanning
James Cromwell
Dr. Alfred Lanning
Bruce Greenwood isLawrence Robertson
Bruce Greenwood
Lawrence Robertson
Chi McBride isLt. John Bergin
Chi McBride
Lt. John Bergin

Descriere I, Robot

Eu, Robotul – Imaginati-va o lume in care motocicletele ruleaza singure, robotii dirijeaza simfonii si fac treburile casnice. In anul 2035, robotii si inalta tehnologie fac parte din viata de zi cu zi, iar oamenii au incredere oarba in ele. Un singur om face exceptie – detectivul Del Spooner.

Robotii, denumiti „asistenti domestici automatizati”, fac curatenie in casa, plimba câinele, fac pe curierii si chiar pe bonele. Orice familie are cel putin unul, daca nu chiar mai multi. Dar daca, dintr-o data, increderea in aceste automate ne este zdruncinata ?

Actiunea filmului are loc intr-o perioada de mari schimbari tehnologice si sociale, in care numarul robotilor din SUA este pe cale sa se tripleze. Odata cu lansarea ultimului model realizat de compania-gigant U.S. Robotics – asistentii domestici automatizati tipul NS-5 – proportia va ajunge de un robot la fiecare cinci oameni. NS-5 este primul robot proiectat sa faca orice, de la babysitting la gatit si declaratii de impozit. Distributia in masa a acestui tip de robot va face din U.S. Robotics cea mai puternica companie de pe glob.

Titlu originalI, Robot
Nota IMDb7.1 din 427,500 voturi

Download I, Robot

Lasa un comentariu