X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
I Love You, Man

I Love You, Man 2009 Online Subtitrat

Premiera: 20 martie 2009
Gen:

Vezi Acum I Love You, Man 2009 Online Subtitrat in romana calitate HD. I Love You, Man este un film lansat in 2009 de comedie super!
Vezi acum online gratuit!

Director

John Hamburg
Director

Actori

Paul Rudd isPeter Klaven
Paul Rudd
Peter Klaven
Jason Segel isSydney Fife
Jason Segel
Sydney Fife
Rashida Jones isZooey Rice
Rashida Jones
Zooey Rice
Andy Samberg isRobbie Klaven
Andy Samberg
Robbie Klaven
J.K. Simmons isOswald Klaven
J.K. Simmons
Oswald Klaven
Jane Curtin isJoyce Klaven
Jane Curtin
Joyce Klaven
Rob Huebel isTevin Downey
Rob Huebel
Tevin Downey

Descriere I Love You, Man

Caut cavaler de onoare – Peter Klaven este un agent imobiliar de succes, elegant, serios și romantic, care tocmai a cerut-o în căsătorie pe femeia visurilor lui pe nume Zooey și se pregătește să își organizeze nunta împreună cu aceasta. Numai că Peter nu a avut niciodata un prieten suficient de apropiat încât să îi propună să îi fie cavaler de onoare la nuntă, motiv pentru care acceptă să meargă la o serie de întâlniri bizare cu bărbăți necunoscuți în încercarea de a găsi persoana potrivită căreia să îi încredințeze această împortantă misiune.

După câteva întalniri ratate cu bărbați homosexuali care interpretează eronat intențiile sale, Peter Klaven îl cunoaște pe excentricul, fermecătorul și nonconformistul Sydney Fife, de care se simte instantaneu atras sufletește și cu care începe să petreacă din ce în ce mai multă vreme. Spre disperarea lui Peter, cu cât relația de prietenie cu Sydney devine mai strânsă, cu atât legătura de dragoste cu Zooey pare să se deterioreze, moment în care este pus în situația nedorită de a alege între noul lui amic și logodnica sa.

Titlu originalI Love You, Man
Nota IMDb7.1 din voturi

Download I Love You, Man

Lasa un comentariu