X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
I Love Trouble

I Love Trouble 1994 Online Subtitrat

Premiera: 29 iunie 1994

Vezi Acum I Love Trouble 1994 Online Subtitrat in romana calitate HD. I Love Trouble este un film lansat in 1994 de actiune, comedie, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Nick Nolte isPeter Brackett
Nick Nolte
Peter Brackett
Saul Rubinek isSam Smotherman
Saul Rubinek
Sam Smotherman
Julia Roberts isSabrina Peterson
Julia Roberts
Sabrina Peterson
Marsha Mason isSenator Gayle Robbins
Marsha Mason
Senator Gayle Robbins
Dan Butler isWilson Chess
Dan Butler
Wilson Chess

Descriere I Love Trouble

Ador incurcaturile – Peter Brackett si Sabrina Peterson sunt doi ziaristi de la doua ziare rivale din Chicago. Desi competitia dintre ei este acerba, acestia se hotarasc sa isi uneasca fortele pentru a scoate la iveala misterul din spatele unei aparent banale deraieri de tren. Ea este o incepatoare in ale meseriei, dar foarte nerabdatoare sa traiasca aventurile realitatii. El este un ziarist destul de obosit si uzat de complexitatea experientei sale. Amandoi trebuie sa se ocupe de acoperirea aceluiasi subiect pentru ziarele lor. Foarte diferiti in abordarea problemei, cei doi ziaristi reusesc insa sa se completeze si impreuna merg pe firul intamplarilor si scot la iveala o adevarata conspiratie care a dus la deraierea trenului.
Inarmati cu toate calitatile unor buni si curiosi reporteri, Peter si Sabrina investigheaza cazul cu inflacarare luand in calcul toate aspectele si persoanele care ar putea avea vreo legatura cu evolutia evenimentului. Diferiti, dar foarte rigurosi in meseria lor, cei doi nu sunt totusi ocoliti in drumurile lor de sagetile lui Cupidon demonstrand ca in viata cine se tachineaza se iubeste…

Titlu original I Love Trouble
Nota IMDb 5.2 din voturi

Lasa un comentariu