X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
I Give It a Year

I Give It a Year 2013 Online Subtitrat

Premiera: 8 februarie 2013

Vezi Acum I Give It a Year 2013 Online Subtitrat in romana calitate HD. I Give It a Year este un film lansat in 2013 de comedie, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Descriere I Give It a Year

Primul an de căsnicie este o comedie scrisă de scenaristul lui Borat și Bruno, care dezvăluie realitățile dintr-un cuplu, în primul lor an de după căsătorie.

De la prima lor întâlnire, la o petrecere, ambițioasa Nat (Rose Byrne), broker, și Josh (Rafe Spall), scriitor în devenire, sunt în al nouălea cer de fericire, în ciuda tuturor diferențelor care i-ar putea despărți. Josh este un gânditor, iar Nat este o întreprinzătoare, dar scânteia dintre ei este imposibil de tăgăduit.

Nunta lor este împlinirea unui vis , dar nimeni – nici familia, nici prietenii și nici măcar preotul care oficiază căsătoria – nu crede ca mariajul lor va dura. Fosta prietenă a lui Josh, Chloe (Anna Faris), și frumușelul client al lui Nat, americanul Guy (Simon Baker), ar putea constitui niște alternative destul de atrăgătoare.

În momentul fatidicei aniversări a unui an de la căsătorie, nici unul dintre cei doi nu pare a renunța la luptă, dar întrebarea este: oare vor reuși să meargă mai departe?

Titlu originalI Give It a Year
Nota IMDb5.7 din 33,364 voturi

Lasa un comentariu