X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
How to Train Your Dragon: The Hidden World

How to Train Your Dragon: The Hidden World 2019 Online Subtitrat

Premiera: 3 ianuarie 2019

Vezi Acum How to Train Your Dragon: The Hidden World 2019 Online Subtitrat in romana calitate HD. How to Train Your Dragon: The Hidden World este un film lansat in 2019 de actiune, animatie, aventura super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Dean DeBlois
Director

Actori

Jay Baruchel isHiccup (voice)
Jay Baruchel
Hiccup (voice)
America Ferrera isAstrid (voice)
America Ferrera
Astrid (voice)
F. Murray Abraham isGrimmel (voice)
F. Murray Abraham
Grimmel (voice)
Cate Blanchett isValka (voice)
Cate Blanchett
Valka (voice)
Gerard Butler isStoick (voice)
Gerard Butler
Stoick (voice)
Craig Ferguson isGobber (voice)
Craig Ferguson
Gobber (voice)
Jonah Hill isSnotlout (voice)
Jonah Hill
Snotlout (voice)
Christopher Mintz-Plasse isFishlegs (voice)
Christopher Mintz-Plasse
Fishlegs (voice)
Kristen Wiig isRuffnut (voice)
Kristen Wiig
Ruffnut (voice)
Kit Harington isEret (voice)
Kit Harington
Eret (voice)

Descriere How to Train Your Dragon: The Hidden World

Cum să-ți dresezi dragonul 3 – DreamWorks Animation prezintă o poveste despre maturizare, despre găsirea curajului de a înfrunta necunoscutul, și despre cum nimic nu te poate pregăti pentru momentul în care trebuie să renunți la cineva drag.

Ceea ce a început ca o prietenie neașteptată dintre un adolescent viking și un neînfricat dragon Furia Nopții a devenit, deja, o aventură de-o viață. Bine ați venit la cel mai uimitor capitol al uneia din cele mai îndrăgite francize din istoria filmului – Cum să-ți dresezi dragonul 3!

Acum șef și conducător al Insulei Tontului, alături de Astrid, Sughiț a creat o utopie glorios de haotică pentru populația de dragoni. Apariția bruscă a Furiei Luminii coincide cu cea mai sumbră amenințare care a planat vreodată asupra orășelului lor, așa că Sughiț și Știrbul trebuie să părăsească singurul cămin pe care l-au cunoscut vreodată, și să pornească într-o călătorie spre o lume ascunsă despre care se știe că există doar în legende. Pe măsură ce li se dezvăluie adevăratul destin, dragonul și călărețul său vor lupta împreună, până la capătul Pământului, pentru a apăra tot ce a ajuns să le fie mai drag.

Titlu original How to Train Your Dragon: The Hidden World
Nota IMDb 7.9 din 32198 voturi

(1) comentariu

  • S Sorin 6 aprilie 2019

    Excelent, bine realizat. Dar ca orice sequel, povestea este plicticoasa. Hiccup sub amenintarea venita de la Grimel (un faimos vanator de dragoni, care si-a pus in gand sa cucereasca asezarea Berk unde conducator era Hiccup care avea un numar mare de dragoni, inclusiv pe unicul Night Furry, si asa sa puna mana pe dragoni), decide sa porneasca in cautarea legendarului taram ascuns, unde dragonii ar putea trai linistiti alaturi de oameni, ascunsi de rautate vanatorilor d edragoni gen Grimell

Lasa un comentariu