X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
House of Wax

House of Wax 2005 Online Subtitrat

Premiera: 30 aprilie 2005

Vezi Acum House of Wax 2005 Online Subtitrat in romana calitate HD. House of Wax este un film lansat in 2005 de horror, mister, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Elisha Cuthbert isCarly Jones
Elisha Cuthbert
Carly Jones
Paris Hilton isPaige Edwards
Paris Hilton
Paige Edwards
Brian Van Holt isBo / Vincent
Brian Van Holt
Bo / Vincent
Jon Abrahams isDalton Chapman
Jon Abrahams
Dalton Chapman
Dragicia Debert isTrudy Sinclair
Dragicia Debert
Trudy Sinclair
Murray Smith isDr. Victor Sinclair
Murray Smith
Dr. Victor Sinclair

Descriere House of Wax

Casa de ceara – Ceea ce începe ca o ieșire de week-end pentru șase prieteni se transformă într-o luptă terifiantă pentru viețile lor în CASA DE CEARÄ‚, o repunere în scenă a filmului de groază clasic din anul 1953. O excursie către unul dintre cele mai mari meciuri ale anului de fotbal între colegi ia o întorsătură în rău pentru Carly, Paige și prietenii lor atunci când se decid să doarmă peste noapte în corturi înainte de a se îndrepta spre meci.

O confruntare cu un misterios șofer de camion de pe câmp îi tulbură pe toți, iar Carly este foarte ocupată încercând să mențină pacea între prietenul ei Wade și fratele ei nechibzuit Nick. Ei se trezesc a doua zi dimineață și constată că mașina lor a fost forțată poate în mod intenționat. Cu riscul de a fi lipsiți de mijloace, ei acceptă invitația unui localnic care se oferă să-i ducă cu mașina în Ambrose, singurul oraș pe o rază de câteva mile. Acolo, sunt atrași de principala atracție din Ambrose a€“ a€œCasa de Ceara” a lui Trudy, care este plină cu sculpturi de ceară. Dar vor descoperi în curând că există un motiv șocant pentru care exponatele par atât de reale.

Titlu original House of Wax
Nota IMDb 5.3 din 104,679 voturi

Lasa un comentariu