X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Holmes & Watson

Holmes & Watson 2018 Online Subtitrat

Premiera: 25 decembrie 2018

Vezi Acum Holmes & Watson 2018 Online Subtitrat in romana calitate HD. Holmes & Watson este un film lansat in 2018 de aventura, comedie, crima super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Etan Cohen
Director

Actori

Will Ferrell isSherlock Holmes
Will Ferrell
Sherlock Holmes
John C. Reilly isDr. John Watson
John C. Reilly
Dr. John Watson
Rebecca Hall isDr. Grace Hart
Rebecca Hall
Dr. Grace Hart
Ralph Fiennes isProf. James Moriarty
Ralph Fiennes
Prof. James Moriarty
Hugh Laurie isMycroft Holmes
Hugh Laurie
Mycroft Holmes
Kelly Macdonald isMrs. Hudson
Kelly Macdonald
Mrs. Hudson
Pam Ferris isQueen Victoria
Pam Ferris
Queen Victoria
Rob Brydon isInspector Lestrade
Rob Brydon
Inspector Lestrade

Descriere Holmes & Watson

Îndrăgitul duet Will Ferrell – John C. Reilly revine într-o nouă comedie: Holmes & Watson, povestea super-detectivului Sherlock Holmes și a asistentului său, dr. Watson, inspirată de romanul best-seller al lui Sir Arthur Conan Doyle.

De data aceasta, Sherlock Holmes și dr. Watson au o misiune regală: salvarea Reginei! Maleficul Moriartya revenit în scenă, iar inspectorul Lestrade, șeful Scotland Yard,apelează din nou, plin de speranță, la ajutorul super-detectivului. Se va descurca oare cu o asemenea provocare? Doar unul este Holmes! Și tot unul și Watson… din fericire!

De-a lungul anilor, Sherlock a fost personaj în multe filme, dar pentru prima dată Holmes și Watson sunt protagoniști în egală măsură, fiecare cu felul său inegalabil de a fi: oricât de genial, cu logica lui inedităși maniera încâlcită de a căuta indicii și dezlega cele mai complicate cazuri, Sherlock Holmes este cam inadaptat din punct de vedere social si nimeni nu-i putea interpreta mai bine bizareriile decât Will Ferrell. Iar Watson îi este atât de loial partenerului său încât nu se da în lături nici de la cele mai… amuzante sacrificii.

Titlu original Holmes & Watson
Nota IMDb 3.7 din 13643 voturi

Lasa un comentariu