X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Hitman: Agent 47

Hitman: Agent 47 2015 Online Subtitrat

Premiera: 20 august 2015

Vezi Acum Hitman: Agent 47 2015 Online Subtitrat in romana calitate HD. Hitman: Agent 47 este un film lansat in 2015 de actiune, crima, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Zachary Quinto isJohn Smith
Zachary Quinto
John Smith
Rolf Kanies isDr. Delriego
Rolf Kanies
Dr. Delriego
Mona Pirzad isKatia's Mother
Mona Pirzad
Katia's Mother
William E. Morris isSurveillance Tech
William E. Morris
Surveillance Tech
Michaela Caspar isHall of Records Clerk
Michaela Caspar
Hall of Records Clerk

Descriere Hitman: Agent 47

HITMAN: AGENT 47 se concentrează asupra unui asasin de elită care a fost genetic construit să fie o mașină de ucis perfectă, fiind cunoscut doar după ultimele două cifre ale codului de bare pe care îl are tatuat pe ceafă. El reprezintă punctul culminant al câtorva decenii de cercetare – și cele 46 de clone-Agenți dinaintea lui – ce îl înzestrează cu forță, viteză, vigoare și inteligență fără precedent.
Cea mai recentă țintă a sa este o corporație foarte mare care intenționează să descopere secretul trecutului Agentului 47 pentru a crea o armată de ucigași ale căror puteri o depășesc chiar pe cea a Agentului. Împreună cu o tânără care poate deține secretul prin care se pot învinge inamicii puternici și clandestini, 47 se confruntă cu revelații uimitoare privind propriile sale origini și sfârșește prin a se implica într-o luptă epică cu dușmanul său de moarte.

Titlu original Hitman: Agent 47
Nota IMDb 5.9 din voturi

Lasa un comentariu