X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
loading...
Harsh Times

Harsh Times 2005 Online Subtitrat

Premiera: 11 septembrie 2005

Vezi Acum Harsh Times 2005 Online Subtitrat in romana calitate HD. Harsh Times este un film lansat in 2005 de actiune, crima, drama, thriller super!
Vezi acum online gratuit!

Director

David Ayer
Director

Actori

Christian Bale isJim Luther Davis
Christian Bale
Jim Luther Davis
Chaka Forman isToussant
Chaka Forman
Toussant
J.K. Simmons isAgent Richards
J.K. Simmons
Agent Richards
Michael Monks isAgent Hollenbeck
Michael Monks
Agent Hollenbeck

Descriere Harsh Times

Vremuri grele – Jim Davis (Christian Bale) e un fost soldat combatant care s-a întors din Războiul din Golf, dar nu a reușit încă să-și pună viața pe picioare. E mistuit de coșmaruri noaptea, iar ziua n-are niciun chef să-și ia o slujbă care să-l țină la birou. Tot așteptând să se ivească o ocazie (care nu o să apară niciodată de altfel) de a intra în LAPD, își face praf toate economiile.

Își tot spune că o slujbă i-ar pune viața în ordine și i-ar da voie să viseze la o viață fericită. Vrea să se însoare cu iubita lui, o mexicană pe nume Marta, care îi este foarte devotată, și să o aducă înapoi în State. Dar, între timp, hoinărește cu amicul lui, Mike (Freddy Rodriguez), care e și el tot șomer.

Prietena lui Mike, Sylvia (Eva Longoria) e sătulă de poveștile și de scuzele lui și e pe cale să-i dea papucii. Jim se oferă să-l ajute să-și găsească o slujbă, dar, ironie, tot hoinărind pe străzile din South Central, par mai degrabă în căutare de belele decât de slujbe. Piaza rea le scoate în cale pe fosta iubita a lui Jim, care tocmai se bate cu actualul ei iubit, un tip dubios care face parte dintr-o bandă. De aici începe sfârșitul celor doi.

Titlu original Harsh Times
Nota IMDb 6.9 din 61000 voturi

Lasa un comentariu