X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Good for Nothing

Good for Nothing 2011 Online Subtitrat

Premiera: 28 ianuarie 2011

Vezi Acum Good for Nothing 2011 Online Subtitrat in romana calitate HD. Good for Nothing este un film lansat in 2011 de actiune, aventura, western super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Mike Wallis
Director

Actori

Inge Rademeyer isIsabella Montgomery
Inge Rademeyer
Isabella Montgomery
Jon Pheloung isThe Sheriff
Jon Pheloung
The Sheriff
Barnie Duncan isMexican Tracker
Barnie Duncan
Mexican Tracker
Pana Hema Taylor isYoung Native American
Pana Hema Taylor
Young Native American
Allen Hemberger isUndertaker
Allen Hemberger
Undertaker
Toby Leach isThe Doc
Toby Leach
The Doc
Tony Wyeth isThe Texan
Tony Wyeth
The Texan

Descriere Good for Nothing

Bun de nimic – Filmul urmărește o ciudată poveste de dragoste și confuzia emoțională a unui nelegiuit care dezvoltă sentimente puternice pentru o femeie pe care a răpit-o. Dar atunci când haiducul (Cohen Holloway) încearcă s-o forțeze pe tânăra și frumoasa Isabella Montgomery (Inge Rademeyer), el se găsește incapabil sa isi indeplineasca planul datorită unei crize de anxietate.

Neputând înțelege motivul disfuncției sale erectile, haiducul pornește în căutarea unei soluții pentru problema sa, trăgând-o după el și pe Isabella. El încearcă diferite metode pentru a-și vindeca afecțiunea, inclusiv urmărirea medicilor de lux și a vracilor, toate în încercarea de a-și rezolva problema și să-i facă în sfârșit felul Isabellei. Dar perechea este urmărită de un grup de bandiți imprevizibili, care sunt porniți să-l omoare atât pe nelegiuit, cât și pe Isabella, pe care au confundat-o cu o feeie de moravuri usoare și complice a acestuia. Aventura, drama și umorul survin atunci când acest duo ciudat este forțat să se ajute unul pe celălalt să supraviețuiască.

Titlu originalGood for Nothing
Nota IMDb5.9 din voturi

Download Good for Nothing

Lasa un comentariu