X Autentificare
Creeaza un cont Ti-ai uitat parola?
HDPlay
Going the Distance

Going the Distance 2010 Online Subtitrat

Premiera: 1 septembrie 2010

Vezi Acum Going the Distance 2010 Online Subtitrat in romana calitate HD. Going the Distance este un film lansat in 2010 de comedie, drama, romantic super!
Vezi acum online gratuit!

Director

Actori

Drew Barrymore isErin Rankin Langford
Drew Barrymore
Erin Rankin Langford
Justin Long isGarrett Scully
Justin Long
Garrett Scully
Charlie Day isDan Grant
Charlie Day
Dan Grant
Jason Sudeikis isBox Saunders
Jason Sudeikis
Box Saunders
Christina Applegate isCorrine Berlin
Christina Applegate
Corrine Berlin
Ron Livingston isWill Broderick
Ron Livingston
Will Broderick
Kelli Garner isBrianna Jutsum
Kelli Garner
Brianna Jutsum
Jim Gaffigan isPhil Berlin
Jim Gaffigan
Phil Berlin

Descriere Going the Distance

Amor la distanță – Timp de 6 săptămâni, Garrett și Erin au format un cuplu reușit, tânărul fiind fascinat de franchețea și inteligența fetei. Atunci când Erin pleacă la San Francisco pentru a finaliza ultimul an de studiu și a-și împlini visul de a deveni jurnalistă, iubitul ei Garrett rămâne la New York spre a-și consolida cariera de căutător de talente muzicale, așteptând totodată o promovare ce i-a fost promisă de multă vreme. Comunicând prin intermediul internetului și al telefonului mobil și apelând frecvent la serviciile companiilor aeriene pentru a se vizita, cei doi tineri reușesc să mențină o relație amoroasă la distanță, chiar dacă prietenii lui Garrett pe nume Dan și Box și sora măritată a lui Erin pe nume Corinne descurajează în mod constant această idilă. După ce Erin obține o slujbă de vis în California, iar cariera newyorkeză a lui Garrett începe să ia avânt, devine evident faptul că relația nu va supraviețui decât dacă dragostea celor doi este mai puternică decât distanța ce îi desparte.

O comedie romantică și hilară, cu sentiment și pasiune, “Amor la distanță” ne prezintă ce se poate întâmpla când o seară cu bere și aripioare la grătar se transformă din întâmplare în ceva mai serios.

Barrymore recunoaște, “Mi-a plăcut povestea pentru că are umor și e sexy, dar în același timp e și foarte sentimentală. Nu m-am putut opri să nu mă atașez de personaje, gândindu-mă la ce li se întâmplă și la cum s-ar putea rezolva problemele lor. Orice poveste care se ocupă de complexitatea unei relații într-o manieră comică și contemporană mă captivează foarte mult.”
“Am citit multe scenarii de comedii romantice,” spune Long, “dar asta mi-a atras atenția prin faptul că e mai proaspătă și mai realistă, și de asemenea, foarte haioasă. Nu e deloc inhibată.”

Titlu originalGoing the Distance
Nota IMDb6.3 din 53,610 voturi

Download Going the Distance

Lasa un comentariu